ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: ''Μεγάλο αποτέλεσμα''

Γρηγορίου: ''Μεγάλο αποτέλεσμα''
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Μετά τη σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ο τεχνικός της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου είπε ότι για την ομάδα του τίποτα δεν έχει κριθεί.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γρηγορίου μετά το 0-1 επί της ομάδας του Αγρινίου είπε: ''Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αναλύσαμε όλη τη βδομάδα τον αντίπαλο και γνωρίζαμε πως ειδικά μεσοεπιθετικά διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Αυτό εξάλλου μαρτυρούν και τα αποτελέσματά του, ενώ σκοράρει με ευκολία.

Θέλαμε να επιχειρήσουμε κάτι διαφορετικό για πρώτη φορά φέτος, παίζοντας με τρεις κεντρικούς αμυντικού και προσπαθώντας να βγαίνουμε με ταχύτητα μπροστά. Αυτό το καταφέραμε με τον Γκαζαριάν δίπλα στο Μαρκόφσκι και νομίζω ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς. Αν αυτό συνδυαστεί το επόμενο Σάββατο με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, θεωρώ πως πρώτα ο θεός, 40 βαθμοί έχουν κάποια ασφάλεια''.

Κατέληξε λέγοντας: '' Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους σήμερα και είχαν μεγάλη συγκέντρωση στο κομμάτι της τακτικής. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας, για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι που στην αρχή της χρονιάς φαινόταν βουνό''.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ