ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αναστασίου: "Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει"

Αναστασίου: "Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει"
INTIME SPORTS

Διαβάστε πως ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του πριν την έναρξη του ματς με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Αναστασίου, τι τους ζήτησε, και τι τους είπε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη στα πράσινα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και στο ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός και αυτό το έχει τονίσει άπειρες φορές από την πρώτη στιγμή που έχει αναλάβει τους πράσινους.

Το να πιστεύεις στους παίκτες σου και να τους το δείχνεις με κάθε τρόπο ανεβάζοντας και την ψυχολογία των ίδιων παίζει σπουδαίο ρόλο. Πόσο μάλλον πριν από ένα ντέρμπι όπως αυτό την Κυριακή το οποίο κατά πολύ κρίνεται και στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη του αγώνα κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο ξενοδοχείο των πράσινων λέγοντας τους πως δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Ενώ εν συνεχεία σε αυτό που στάθηκε περισσότερο στις οδηγίες του ήταν στην συγκέντρωση που έπρεπε να δείξουν οι πράσινοι.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του πριν η ομάδα αναχωρήσει για το γήπεδο της Λεωφόρου:

"Να ξέρετε ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και κάνουμε μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν μπορεί να μας κερδίσει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Όλα εξαρτώνται από εσάς και την εικόνα σας. Δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε καλύτεροι".

Εν συνεχεία ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει ο Παναθηναϊκός και ζήτησε μεταξύ άλλων:

"Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και όσα έχουμε πει στις προπονήσεις. Θέλω να είστε ήρεμοι και να δείξετε ιδιαίτερη συγκέντρωση στην διάρκεια του αγώνα προκειμένου να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί".

Μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια και αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του στην μίνι ομιλία του όπου και ανακοίνωσε ότι θα είναι ελεύθεροι για να διασκεδάσουν τους είπε και πάλι:

"Σας το είπα και το είδατε πως όταν παίζουμε όπως ξέρουμε κανείς δεν μπορεί να μας κοντράρει και να μας νικήσει. Δείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ