STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 2-0

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 2-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο ουσιαστικός, εκμεταλλεύτηκε τις καλές στιγμές που είχε και έφτασε στην 6η νίκη του στο πρωτάθλημα με τα γκολ των Μαρτίν και Ντολεζάι σε ένα ματς που είχε ένα ανιαρό και ένα επεισοδιακό ημίχρονο. Ευθύνη στα γκολ ο Σαμπού.

Αν ο Μαρτίν δεν έβαζε το γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, κανείς δεν θα θυμόταν τί είχε συμβεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος.

Με τους Μαρτίν και Ντολεζάι να είναι παρόντες στο ραντεβού με τα δίχτυα, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να επικρατήσει του Ατρόμητου και να αναδειχθεί νικητής στη μάχη πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση στους "4" του Κυπέλλου.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζελέζι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Καπετάνος (85' Τομάς), Μόνχε, Ουμπίδες (63' Ρόκας), Μαρτίν (70' Σολάκης), Μπρέσκα.

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης (46' Ιτάνζ), Νάστος (57΄Σαρμιέντο), Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (57' Αναστασάκος), Καραλής.

Γκολ: 45' + 2' Μαρτίν, 52' Ντολεζάι
Κίτρινες κάρτες: 7' Ζέλεσι, 37' Ολιβέιρα, 38' Αναστασάκος, 83΄Μπρέσκα
Κόκκινες κάρτες: 83' Ολιβέιρα
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Μαγιάννης

Δεν συγκινούσε κανέναν, δεν έκανε κανέναν να σηκωθεί από τη θέση του και όμως ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένα πρώτο ημίχρονο, φτωχό σε θέαμα, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Μαρτίν και να πάει στα αποδυτήρια, με το προβάδισμα.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θέλησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Γιακούποβιτς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Καλύτερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι... ψάχνεται. Όπως έκανε και ο Βόλος, ο οποίος ειδικά στο πρώτο μέρος δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε καν την μπάλα.

Μάλιστα στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, με τον Καραλή, αλλά ο νεαρός υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν πιο μπροστά από τον αμυντικό.

Το πρώτα "αχ" ακούστηκε από τους φίλους του Βόλου στο 23ο λεπτό, όταν ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα μετά από καραμπόλα πήγε στον Ντολεζάι, που υποχρέωσε τον Μιχαηλίδη σε εξαιρετική επέμβαση, με την κεφαλιά του.

Ίδια όμως δεν ήταν και η κατάληξη της φάσης του δευτέρου λεπτού των καθυστερήσεων όπου σε μια φάση όπου όλα έγιναν στην κίνηση, ο Καπετάνος γέμισε για τον Μπρέσκα, εκείνος με τη μία βρήκε τον Μαρτίν και εκείνος με το κεφάλι έκανε το 1-0, χωρίς να δεχθεί αντίσταση, αφού ο Σαμπού ήταν επιεικώς εκτός τόπου και χρόνου.

Με σφραγίδα Ντολεζάι

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος είχε κάτω από τα δοκάρια του τον Ιτάνζ καθώς ο Μιχαηλίδης δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν ονειρικό για τους γηπεδούχους, αφού στην πρώτη καλή στιγμή που τους δόθηκε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον άνθρωπο που στο πρώτο μέρος είχε τις καλές στιγμές για την ομάδα του, τον Ντολεζάι.

Ο Ουμπίδες έκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σαμπού έδιωξε την μπάλα πάνω στον Ντολεζάι (ακόμα ένα λάθος για τον αμυντικό του Ατρόμητου) και αυτός με προβολή μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας του.

Το δεύτερο γκολ ήταν ικανό για να ξυπνήσει την ομάδα του Δώνη, αλλά ήταν ήδη αργά αφού οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν να παραχωρήσουν έστω και ένα βαθμό.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε μια καλή στιγμή με τον Σαρμιέντο στο 72', αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Σφακιανάκης πεσμένος από την περιοχή έκανε την προβολή, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 80' το ματς πήρε φωτιά αφού υπήρξε ένταση, απόρροια αυτής και η απευθείας κόκκινη στον Ολιβέιρα, ενώ ο Μπρέσκα είδε την κίτρινη.

Τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε τους 23 βαθμούς και θα πάει στην Λάρισα την άλλη αγωνιστική χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θα έχει δύσκολο έργο στην Ξάνθη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ