STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το παλιό μου παλτό...

Το παλιό μου παλτό...
Γκοβού Ντιόπ

Ήρθαν, είδαν και αρκετοί από αυτούς απήλθαν. Το Sport24.gr παρουσιάζει τους παίκτες που έγινε μεγάλος ντόρος το καλοκαίρι για τη μεταγραφή τους, όμως δεν επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ακολουθούσαν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ομάδες μας ακολούθησαν το... ρεύμα και είπαν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές είτε γνωστούς είτε ταλέντα!

Στους περισσότερους από αυτούς όμως αποδείχθηκε πως ο θησαυρός ήταν άνθρακας με αποτέλεσμα μερικοί να φύγουν κακήν κακώς και άλλοι να είναι στα αζήτητα.

Ας δούμε λοιπόν τις δέκα χειρότερες μεταγραφές του πρώτου γύρου...

Νο.10: Γιαχμίρ Χίκα

Ήρθε στον Πανιώνιο το καλοκαίρι ως ο Μαραντόνα της Αλβανίας, που θα έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του και με την εκπληκτική του τεχνική θα χάριζε μαγικές στιγμές στους φίλους των κυανέρυθρων. Λίγους μήνες μετά ο Χίκα αποδείχθηκε "λίγος" για την ομάδα έχοντας δέκα παρουσίες, δυο από αυτές ως βασικός και αποχώρησε...

Νο.9: Μασαμπά Λο Σαμπού

Ήταν μία προσωπική επιλογή του Γιώργου Δώνη το καλοκαίρι, από τις λίγες κινήσεις γενικά που έκανε ο Ατρόμητος, με σκοπό να καλύψει τόσο το κέντρο της άμυνας όσο και την δεξιά πλευρά. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, όμως στη συνέχεια έκανε απίστευτες γκέλες και τελευταία τον έχει φάει ο πάγκος...

Νο.7: Μίρνες Σίσιτς

Ο Σλοβένος άσος ήρθε μετά από μία πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα και όλοι πίστευαν πως η επιστροφή του στον Ηρακλή θα έκανε καλό στην ομάδα. Ο 30χρονος άσος ωστόσο δεν βοήθησε καθόλου, αφού στα περισσότερα ματς είχε τον ρόλο του περιπατητή.

Νο.6: Λοθάνο Οριόλ

Ήρθε ως ο έμπειρος αμυντικός από την Πριμέρα Ντιβίζιον με έξι χρόνια παρουσίας στην Ραθίνγκ Σανταντέρ. Λίγους μήνες αργότερα όμως ο 30χρονος άσος ξεχωρίζει περισσότερο για τους τραυματισμούς του και λιγότερο για την αγωνιστική του προσφορά που είναι πολύ μέτρια.

Νο.5: Ναμπίλ Ελ Ζαρ

Δανεικός από την Λίβερπουλ, Μαροκινός μάγος της μπάλας κτλπ. Όσα ακούμε κάθε φορά δηλαδή. Ο 24χρονος άσος ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του ΠΑΟΚ και στον Δικέφαλο του Βορρά κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον ξεφορτωθούν. Ο ίδιος πάντως... άααααραξεεε...

Νο.4: Νιτάπ Γκέρεμι

Η ΑΕΛ έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια στο να φέρνει καλά και ακριβά... παλτά. Ο Γκέρεμι ήταν ένα από αυτά, αφού η παρουσία του ήταν πολύ φτωχή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ίδιος δεν φάνηκε να το παλεύει και πολύ. Οι κακές γλώσσες λένε πάντως πως δεν είναι όσο λέει...

Νο.3: Λουίς Γκαρσία

Με ένα Τσάμπιονς Λιγκ στην πλάτη και παρουσία σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν τουλάχιστον τα βασικά. Ο Ισπανός άσος ωστόσο πήρε κάτω από τη βάση, αφού πέραν από 1-2 καλά παιχνίδια στα υπόλοιπα ματς ήταν άφαντος.

Νο.2: Παπά Μπουμπά Ντιόπ

Μας συστήθηκε ως ο αμυντικός μέσος "μηχανάκι" που θα παίζει μπροστά από τα στόπερ και θα τρομάζει με την παρουσία του τους επιθετικούς. Στη συνέχεια έγινε ο μέσος που μαρκάρει μεν, αλλά κάνει και παιχνίδι. Στο τέλος μετακόμισε μπροστά από τα στόπερ με την βοήθεια ενός γρήγορου δίπλα του. Τελικά ο Ντιόπ ξεχώρισε πιο πολύ για τις αποβολές και τους τραυματισμούς παρά για την παρουσία του.

And the winner is.... Σίντνεϊ Γκοβού!

Για να ευλογούμε τα γένια μας είχαμε γράψει από το καλοκαίρι για τις γνωστές ατάκες που χρησιμοποιούσαν οι Γάλλοι για τον 31χρονο επιθετικό. Μιλάμε για το "ουίσκι κόκα-κόλα" και το "Sindey walker". Στον Παναθηναϊκό έμαθαν από πρώτο χέρι τι σημαίνουν μετά τα καμώματα του Γκοβού. Τα καλό στην όλη ιστορία είναι πως και ο ίδιος παραδέχθηκε πως υπάρχει πρόβλημα και δέχθηκε να πληρώνεται ανά εμφάνιση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ