STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νέος πιπεράτος διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα

Νέος πιπεράτος διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα
INTIME SPORTS

Ποιος είναι ο καινούριος ...πιπεράτος διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague που έφερε στο φως της δημοσιότητας εφημερίδα.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εφημερίδα "Goalnews' χαρακτηριστικό διάλογο του καυγά ανάμεσα σε Μαρινάκη και Γόντικα κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Superleague το απόγευμα της Παρασκευής (27/01)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μπήκε στη συνεδρίαση μαινόμενος- σύμφωνα με το δημοσίευμα- με στόχο τον ομόλογό του στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, και τις περίφημες δηλώσεις του περί φιλικών.

Mαρινάκης: "Είσαι γελοίος".

Γόντικας: "Στο επιστρέφω".

Mαρινάκης: "Σε έχω σε βίντεο... µε άλλον πρόεδρο"

Γόντικας: "Τι λες, ρε τρελέ, βγάλ' το τώρα".

Ο παραπάνω διάλογος ανήκει στους δύο άνδρες, με άλλους παρευρισκομένους να υποστηρίζουν ότι ο Μαρινάκης πέρα από "γελοίο", αποκάλεσε τον Γόντικα και "πατσαβούρα"!

Σχετικά με τη φράση για το βίντεο, πηγές από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι ο διάλογος που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά αυτό που ειπώθηκε ήταν απάντηση στην ατάκα του Γόντικα για παραρτήματα και φιλικά παιχνίδια: "Και εγώ μπορώ να λέω ότι σε έχω σε βίντεο με άλλο πρόεδρο, το θέμα είναι να μπορώ και να το αποδείξω".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ