ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση ΠΑΕ για Σούπερ Λίγκα

Ανακοίνωση ΠΑΕ για Σούπερ Λίγκα
INTIME SPORTS

Άμεση απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς την Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωση που αναφέρεται σε συνεταιρισμούς και τονίζει ότι να αναζητηθούν αλλού οι πραγματικές αιτίες της υποβάθμισης του ποδοσφαίρου.

Απάντηση στην ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του που καταδικάζει όσα έγιναν στο περιθώριο της Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα οι "πράσινοι" τονίζουν πως ο συνεταιρισμός ενεργεί κατά το δοκούν καθώς πέρσι τόσο μετά το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" σφύριζε αδιάφορα ενώ και στην διάρκεια του σκανδάλου με τα στημένα το καλοκαίρι δεν πήρε θέση. "Δικαιολογημένη και δίκαη" χαρακτήρισε την διαφορά του +5 από τον Ολυμπιακό, ο Βιτόλο.

"Να προσφέρω το πρωτάθλημα στους φιλάθλους" τόνισε στις δηλώσεις του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με αφορμή το ματς με την Δόξα Δράμας, όπου η "πράσινη" ΠΑΕ δεν πήρε εισιτήρια σε αντίθεση με την Λιβαδειά. Ατομικό ο Λέτο.

Η "πράσινη" ανακοίνωση αναλυτικά:

" Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League προ ολίγου θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της και για τις οποίες ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ σπανιότατα πήρε θέση.

Ο συνεταιρισμός το προεδρείο του οποίου σφύριζε αδιάφορα πέρσι μετά το ντέρμπυ στο «Καραϊσκάκης» είναι ο ίδιος οργανισμός, με το ίδιο προεδρείο που παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού που συγκλόνισαν τη χώρα, σαν να μην αφορούσαν το ποδόσφαιρο.

Ας αναζητηθούν λοιπόν αλλού οι πραγματικές αιτίες της υποβάθμισης του ποδοσφαίρου μας."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ