STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λίγκα και Μαρινάκης εναντίον Γόντικα

Λίγκα και Μαρινάκης εναντίον Γόντικα
INTIME SPORTS

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Super League με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να "επιτίθεται" στον Δημήτρη Γόντικα για τις δηλώσεις του περί "φιλικών αγώνων" στο πρωτάθλημα. Καταδίκασε τις δηλώσεις με επίσημη ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Παρασκευής (27/1) της Super League, η οποία είχε ως θέμα τα οικονομικά και κυρίως ότι έχει να κάνει με την ΟΠΑΠ Α.Ε..

Συγκεκριμένα, το παρών στην συνεδρίαση για πρώτη φορά μετά την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είχε μια... "κουβέντα" με τον αντίστοιχο των "πρασίνων" Δημήτρη Γόντικα. Απάντησε με ανακοίνωση η "πράσινη" ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να ανακαλέσει τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα περί "φιλικών αγώνων" στο πρωτάθλημα και με τις οποίες "φωτογράφιζε" τους Πιεραιώτες.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του αρνήθηκε να ανακαλέσει και εκεί δημιουργήθηκε ένταση, με τους δύο προέδρους να "ανταλλάσσουν" κουβέντες...

" Είσαι γελοίος. Με τις πράξεις και τα λεγόμενα σου υποβαθμίζεις το ποδόσφαιρο της χώρας. Είσαι ένας έμμισθος πρόεδρος που προσπαθεί να εξασφαλίσει τον επόμενο εργοδότη του. Να μας πεις τώρα με στοιχεία και ονόματα τι εννοούσες με τις δηλώσεις σου περί "φιλικών αγώνων". Απέδειξε όσα λες η ανακάλεσε τώρα!" είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γόντικα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των "πράσινων" του απάντησε: "Δεν ανακαλώ. Δεν είμαι υπόλογος σε κανέναν εδώ μέσα και δεν ανακαλώ" του είπε και εν συνεχεία όταν και ο Μαρινάκης έθεσε θέμα με την ανακοίνωση καυτηρίασης ο Δημήτρης Γόντικας ήταν και πάλι ξεκάθαρος λέγοντας: "Κάντε ότι θέλετε ο Παναθηναϊκός μειοψηφεί βγάλτε ανακοίνωση".

Τον λόγω ζήτησε και πήρε και ο Γιάννης Μόραλης ο οποίος έφερε ως παράδειγμα τα όσα είχε πει ο Μαρινάκης πέρσι αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας: "Πέρσι μετά το ντέρμπι ο πρόεδρος εν θερμώ είχε πει πολλά αλλά την επόμενη μέρα έκανε μια δήλωση και ανακάλεσε. Κάνε και εσύ το ίδιο". Και ο Μόραλης βέβαια εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Δημήτρη Γόντικα.

Λίγο αργότερα τα πράγματα ηρέμησαν προκειμένου να συνεχιστεί η συνεδρίαση με την διοργανώτρια αρχή να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει και επίσημα τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

" Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ