STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος: "Oι αποφάσεις θα νοικοκυρέψουν τις ΠΑΕ"

Μποροβήλος: "Oι αποφάσεις θα νοικοκυρέψουν τις ΠΑΕ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος σχολίασε τις αποφάσεις της Superleague για τις ποινές των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Superleague Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για την αλλαγή της απόφασης της Superleague όσον αφορά τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

Μιλώντας στον Novasportfm τόνισε ότι δεν είναι το καλύτερο να αλλάζουν οι αποφάσεις αλλά δόθηκε μία ευκαιρία να βάλουν τάξη στα οικονομικά τους αυτές οι ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

" Για εμάς δεν ήταν και το πιο ευχάριστο να αλλάζουμε τις αποφάσεις μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως καταλαβαίνετε τα οικονομικά προβλήματα που περνούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες μας ανάγκασαν να επανατοποθετηθούμε. Υπήρξε ένα συγκερασμός απόψεων έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Έτσι, θα καταφέρουν να βάλουν και μια τάξη στα οικονομικά τους. Όπως αντιλαμβάνεστε όταν συσσωρεύονται τα οικονομικά προβλήματα γίνονται μη αντιμετωπίσιμα. Πιστεύω πως οι αποφάσεις αυτές θα νοικοκυρέψουν τις ομάδες αυτές. Τώρα μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές νεαρών Ελλήνων παικτών και να τους αναδείξουν.

Σιγά-σιγά θα αναγκαστούμε όλες οι ομάδες να την "βγάζουν" με αυτά τα χρήματα που βγάζουν. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των παραγόντων πρώτα. Αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν γνωρίζω ειλικρινά αν αντέχει και 16 ομάδες, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ