ΑΕΚ

Mπακάκης: "Όλοι ξεκινάμε από το μηδέν"

Mπακάκης: "Όλοι ξεκινάμε από το μηδέν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA κι αναφέρθηκε στην αλλαγή του προπονητή, αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (22/10, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Προφανώς και δεν είναι ότι καλύτερο, όπως και να έχει, η αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν. Από την άλλη μεριά, μπορεί και να προκύψουν θετικά, αλλά και κέρδη για μια ομάδα από μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης, που επιστρέφει στην ενδεκάδα για το ματς με τον Πανιώνιο, ανέλυσε μιλώντας στην κάμερα της Nova, τα κίνητρα που έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά, ύστερα απ' την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

"Το να αλλάζεις προπονητή δεν είναι και το πιο ευχάριστο γιατί όσο να ' ναι δένεσαι και συνηθίζεις με τον τρόπο που προπονεί την ομάδα. Είναι πολλά που πρέπει να αλλάξεις, αλλά το γεγονός της αλλαγής έχει και θετικό αντίκτυπο διότι έχουμε νέες φιλοδοξίες, θέλουμε να δείξουμε πράγματα, να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλει ο νέος προπονητής και σίγουρα θα μας βοηθήσει. Όλοι ξεκινάμε από το μηδέν.

Θέλουμε να δείξουμε στον προπονητή ποιοι είμαστε για να χτίσει μια ομάδα με τα δικά του 'θέλω' και τη δική του δουλειά και είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του, ώστε να φανεί αυτό μέσα στο γήπεδο. Πήραμε ψυχολογία με τη νίκη μας στη Λάρισα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στο ματς με τον Πανιώνιο, ώστε να είμαστε ακόμα καλύτερα ψυχολογικά και να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία.

Πρέπει να προσέξουμε τα πάντα στο Σαββατιάτικο ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε μέχρι το Σάββατο για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντανίλο στο Sport24.gr: "Ο Μοράις αφήνει ελευθερία στους παίκτες του"
Με συνταγή Αντάλιασπορ και Λάρισας o Μοράις
Σχόλιο Βαγγέλης Αρναούτογλου: Γυρίζει η σελίδα στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ