STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξεκίνησε η συνάντηση στη Λίγκα

Ξεκίνησε η συνάντηση στη Λίγκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκίνησε στα γραφεία της Λίγκας η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Μποροβήλο και τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο που παίζουν στα playoffs.

Τα playoffs και οι ημερομηνίες που πρέπει να βρεθούν για να διεξαχθούν με δεδομένη την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη 17 Μαΐου, θα τεθούν επί τάπητος σε άτυπη σύσκεψη που ξεκίνησε στα γραφεία της Λίγκας ανάμεσα στον Γιώργο Μποροβήλο και τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο που παίζουν στους αγώνες κατάταξης.

Στην Λίγκα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η άκρη σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο όπου οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες και ότι θα αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν όπως το γεγονός ότι το Σάββατο (14/5) το απόγευμα όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα μπάσκετ και θα υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς της «Ένωσης» και των «πράσινων».

Τον Πανιώνιο εκπροσωπεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο Λάμπρος Μπίρδας είναι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Δέδες για την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός μετέχει μέσω της Αθηνάς Μπαλωμένου, που έφτασε αργοπορημένη στην συνάντηση. Η NOVA προσκλήθηκε, αλλά δεν είναι στην συνάντηση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ