STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεμονής: "Έπρεπε να κερδίσουμε"

Λεμονής: "Έπρεπε να κερδίσουμε"
Τάκης Λεμονής INTIME SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ενώ ο Καραγεωργίου στο όμορφο θέαμα που παρακολούθησε ο κόσμος.

"Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη φρεσκάδα του πρώτου, αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις να καθαρίσουμε το ματς. Κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να ανεβάσουμε τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος ξοδέψαμε αρκετές δυνάμεις με το πρέσινγκ, αλλά δεν είναι εύκολο να είμαστε τώρα στο επίπεδο που θέλουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:

"Μπορούμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είναι θετικό να δημιουργούνται φάσεις όπως σήμερα. Δύο γκολ πετύχαμε και δεν είναι άσχημα. Μπορούσαμε άλλα δύο. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στο τέλος του αγώνα".

Τέλος για το γκολ της ισοφάρισης, είπε: "Το γκολ του Φραγκουλάκη μας αφαίρεσε την ψυχολογία. Σε έναν αγώνα παίζει και ο αντίπαλος. Ο Εργοτέλης κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι η ίδια ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη νομίζω. Ο Πανιώνιος είναι σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια".

Καραγεωργίου (Εργοτέλης): "Νομίζω ότι τώρα που τελείωσε το ματς, τέτοια ματς θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά. Ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι αν και αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι δύο φορές επανήλθαν στο ματς έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό και με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, θα φανεί χρήσιμος και θα μας βοηθήσει από ψυχολογικής άποψης"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ