STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Κ17: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Η ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπουζούκη στο δεύτερο μέρος. Από ένα ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα. (PICS & VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των "αιωνίων" με την αντίστοιχη ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού επικρατώντας με 1-0. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο ουσιαστικά αλλά τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να είναι ελάχιστες.

Το ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του, έχοντας πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες αλλά στο τέλος της αναμέτρησης τα παιδιά έφυγαν αγκαλιασμένα από τον αγωνιστικό χώρο.

Το "χρυσό" γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπουζούκης στο 60' με φάουλ από μακρινή απόσταση.

Στο πρώτο ημίωρο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να γίνει απειλητικός , όμως οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν χωρίς δυσκολία την μπάλα. Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι έφταναν με όμορφους συνδυασμούς μέχρι την μεγάλη περιοχή δεν μπορούσαν να απειλήσουν παραπάνω/

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ισορρόπησε τον αγώνα και είχε μια καλή στιγμή όμως το συρτό σουτ του Τσιλίκη στο 40ο λεπτό κατέληξε άουτ.

Κ17: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και ανέβασαν την απόδοση τους. Έκλεισαν τους πράσινους αλλά παρά την υπεροχή τους προσπαθούσαν άναρχα να φτάσουν προς την εστία του Σαμπατάκου με τον γκολκίπερ του τριφυλλιού και την άμυνα να απομακρύνει.

Ο Ολυμπιακός πίεζε αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 60ο λεπτό. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας που χτύπησε στο έδαφος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ολυμπιακού (1-0).

Μετά το γκολ οι πράσινοι πίεσαν για να σημειώσουν ένα ακόμη γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να προσπαθεί να ισορροπήσει προκειμένου να φθάσει στην ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, το Τριφύλλι έπαιξε συντηρητικά προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα.

Κ17: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Στις καθυστερήσεις, ο Μπουζούκης εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού και προσπάθησε με "λόμπα" να νικήσει τον Γαβαλά, όμως δεν τα κατάφερε, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός: Σαμπατάκος, Βαλμάς (90' Μανιός), Σάμιος, Θεοχάρης, Ζήκος, Ξεπαπαδάκης (75' Λώλος), Κουντουριώτης (62' Αποστολάκης), Μίγκος, Πίσπας (82' Δημητρούλας), Μπουζούκης, Βραχάλης

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης (82' Σπυριδάκης), Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Βάρκας (82' Τζουμάκης), Λάμπρου (75' Ντάι), Τσιλίκης, Κολτσίδας (54' Κηπουρός), Κούγιος (75' Δερμιτζάκης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ