STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισοπαλία για Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης

Ισοπαλία για Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης
Λεβαδειακός, Απόλλων

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό του Λεβαδειακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έγινε το Σάββατο (5/8) στη Βοιωτία (0-0). Καλές στιγμές είχαν και οι δύο ομάδες για να σκοράρουν, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα.

Στο πρώτο του φιλικό στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι με αφόρητη ζέστη. Στο 39' οι Βοιωτοί απείλησαν, όταν σε σέντρα του Νιάσε από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Τόνι Σίλβα ερχόμενος από δεξιά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία απάντησε στο 30', όταν ο Μαασί αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο 48' ο Γιουσούφ με ατομική προσπάθεια βρέθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο 85' σε σέντρα του Μπελγκαζαουνί, ο Μεντί έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα αμυνομένων και κατέληξε κόρνερ.

Ισοπαλία για Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης
Λεβαδειακός

Τον αγώνα παρά τη ζέστη τον παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές, ενώ παρόντες στο γήπεδο ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Κολοκυθά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Ναμάσκο, Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τόνι Σίλβα, Γιουσούφ, Νιασέ, Καλτσάς, Σουμπίνιο, Μπραντάο. Στο β’ έπαιξαν: Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Καψάσκης, Μπελγκαζουανί.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κονέ, Αλμπάνης, Μαασί, Μενδρινός, Καστιγιέχος, Παπάζογλου, Βαλλιάνος, Καλλέργης, Μπαρτολίνι. Στο β’ έπαιξαν: Ταΐρης, Μπάμπιαζ, Μάατσεν, Ανιέτε, Ελμπάζ, Κοντοές, Σιατραβάνης, Βαφέας, Κούρος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ