STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μισή Superleague για Λαζαρίδη

Η μισή Superleague για Λαζαρίδη
Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λαζαρίδης αποχώρησε από τον Άρη και ήδη έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας του στον Άρη με σημαντικά γκολ, αν και αμυντικός, που έγραψαν ιστορία στην Ευρώπη, ο Νίκος Λαζαρίδης αποχωρεί από τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του την Παρασκευή το απόγευμα, ευχαριστώντας τους πάντες για τις στιγμές που έζησε.

Πλέον είναι ελεύθερος ποδοσφαιριστής και οι προτάσεις πέφτουν βροχή! Παρά τα 32 του χρόνια (κλείνει τα 33 τον Ιούλιο) η μισή Superleague τον έχει προσεγγίσει, καθώς βρίσκεται ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

Το ενδιαφέρον του Ατρόμητου είναι γνωστό εδώ και καιρό, όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μήπως αποχωρήσει ένας εκ των Τόμας, Φυτανίδη (έχει προτάσεις από εξωτερικό).

Από εκεί και πέρα ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν αποκλείεται να απασχολήσει ακόμα και τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τσιρίλο.

Πάντως πρέπει να πούμε πως η Κύπρος είναι πάντα μία δυνατή λύση, ειδικά από τη στιγμή που θα γίνει πρόταση με καλά χρήματα. Δεν αποκλείεται ο παίκτης πάντως να έχει ήδη αποφασίσει...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ