STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ανάλυση των πλέι οφ

Η ανάλυση των πλέι οφ
Μάντζιος Ατρόμητος ΠΑΟΚ Ζέκα Αστέρας Τρίπολης

Ο Άκης Μάντζιος ανέλυσε στο Sport24.gr τους τέσσερις "μονομάχους" που θα ριχτούν στην αρένα των πλέι οφ της Superleague το απόγευμα της Τετάρτης (17:00 30/4).

Η ομάδα του Πανθρακικού αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, στηριζόμενη στην έδρα και το δεμένο σύνολο που έφτιαξε ο Άκης Μάντζιος το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το Sport24.gr λίγες ώρες πριν τη σέντρα των φετινών πλέι οφ ζήτησε τη γνώμη του Έλληνα κόουτς για τους τέσσερις "μονομάχους", τους οποίους φυσικά αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

"Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο φαβορί. Οι βαθμοί που έχουν οι περισσότεροι είναι ίδιοι. Είναι πολύ κοντά. Δεν υπάρχει λοιπόν αβαντάζ. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με έξι αγωνιστικές", μας είπε αρχικά ο κ. Μάντζιος και συνέχισε:

"Είναι καθαρά θέμα βάθους στο ρόστερ, γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα. Έχει να κάνει επίσης και με την ψυχολογική και σωματική προετοιμασία προετοιμασία των ομάδων".

Η ανάλυση των πλέι οφ
INTIME SPORTS

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον κόουτς για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως όποτε παίζει στα πλέι οφ τερματίζει πρώτος.

"Δεν νομίζω πως στον Παναθηναϊκό θα το σκεφτούν αυτό. Δεν θα βασιστεί σε αυτό σε καμία περίπτωση. Ψυχολογικά ξεκινά καλύτερα λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι ούτε τον χρίζει φαβορί".

Πως είδατε τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της σεζόν;

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούργια ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι γινόταν όλο και καλύτερη. Στα μέσα του δευτέρου γύρου μάλιστα έκανε καλή πορεία.

Δεν είχε σταθερότητα όμως από την αρχή. Έχει ενέργεια, καλή ψυχολογία και φυσικά τον κόσμο του. Ο Μπεργκ ξεχωρίζει σίγουρα από τους υπόλοιπους παίκτες, όμως ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο σύνολο και όχι σε έναν ποδοσφαιριστή".

Ας περάσουμε στον ΠΑΟΚ. Πέρασε δύσκολες καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες. Εσείς πως το είδατε;

Η ανάλυση των πλέι οφ
INTIME SPORTS

"Ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι αντιμετωπίζει προβλήματα. Ξεκίνησε καλά και έδειξε πως θα κοντράρει τον Ολυμπιακό. Μας διέψευσε όμως όλους, αφού δεν είχε σταθερότητα στην απόδοση του. Ήταν και αρκετά ευάλωτος μακριά από την Τούμπα.

Με την αλλαγή του προπονητή τα πράγματα έγιναν πιο ορθολογικά και παρουσίασε πιο σταθερό πρόσωπο. Σίγουρα ο τρόπος και η εμφάνιση του Κυπέλλου δημιουργεί περίεργο κλίμα.

Έχει μεγάλη ομάδα όμως και βάθος στο ρόστερ. Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Έχει παίκτες, έχει κόσμο, οπότε με ένα θετικό αποτέλεσμα στην αρχή μπορεί να το γυρίσει υπέρ του".

Πάμε και στον Ατρόμητο. Από τις πιο σταθερές ομάδες σε απόδοση. Μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση;

"Ο Ατρόμητος για μένα είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, από αυτό το γκρουπ των συλλόγων που μπήκαν στα πλέι οφ.

Η ανάλυση των πλέι οφ
INTIME SPORTS

Δείχνει καλή εικόνα και μην ξεχνάμε πως έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους και θεωρώ πως ο Ατρόμητος έχει μοιρασμένες πιθανότητες να διεκδικήσει την πρώτη θέση".

Κλείνοντας πάμε στον Αστέρα Τρίπολης. Μπαίνει με δυο βαθμούς λιγότερους, μπορεί να κάνει την έκπληξη;

"Και ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια επίπεδο στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός πως θα διεκδικήσει την πρωτιά. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις.

Ξεκουράστηκε μάλιστα, μαζί με τον Ατρόμητο, οπότε φαντάζομαι πως προετοιμάστηκε κατάλληλα. Ελπίζω να δούμε ένα συναρπαστικό μίνι πρωτάθλημα".

Η ανάλυση των πλέι οφ
Καράσκο

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ