STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η φωτοβολίδα που δεν έφερε τη διακοπή

Η φωτοβολίδα που δεν έφερε τη διακοπή
INTIME SPORTS

Φωτοβολίδα ευθείας βολής ερρίφθη στο γήπεδο του Περιστερίου μετά το γκολ του Λαζαρίδη, κάτι το οποίο επέσυρε διακοπή του ματς. Δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα, πιθανή τιμωρία του Ατρόμητου εξαρτάται από την έκθεση του παρατηρητή.

Ο Νίκος Λαζαρίδης με συρτό σουτ στο 88' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε (1-0) τον Ατρόμητο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, δίνοντας το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς από τους φίλους των γηπεδούχων, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ευάγγελος Κιοτζένης, έπρεπε με το γράμμα του νόμου να διακόψει το ματς εις βάρος των γηπεδούχων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντίθετα σύμφωνα με πληροφορίες η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής δεν έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα γιατί κάτι τέτοιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη διατητικού τιμ.

Το μόνο που απομένει είναι να φανεί εάν έχει καταγραφεί από τον παρατηρητή της Super League, οι πληροφορίες λένε ότι έχει σημειωθεί στην έκθεση του που θα αποστείλει στην διοργανώτρια την Δευτέρα και η ομάδα του Περιστερίου θα κληθεί σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο σύμφωνα με το άρθρο 15 3β του Πειθαρχικού κώδικα.

Η φωτοβολίδα που δεν έφερε τη διακοπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος κινδυνεύει με τιμωρία μιας έως δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 40.000 έως 70.000 ευρώ ακόμα και αν το ματς δεν διεκόπη. Ότι συνέβη δηλαδή και στην αναμέτρηση Βέροιας-Ολυμπιακός που ναι μεν ο κ. Μήτσιος δεν είχε διακόψει το παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε γλιτώσει την τιμωρία.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κινδυνεύει με τιμωρία επειδή δεν διέκοψε το παιχνίδι και βέβαια τίθεται θέμα γιατί οι ρέφερι των αγώνων δεν εφαρμόζουν τον αυστηρό πειθαρχικό κώδικα και τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας για περιστατικά σαν το συγκεκριμένο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ