STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η εξήγηση του Δασκαλόπουλου για το πέναλτι στο Περιστέρι

Η εξήγηση του Δασκαλόπουλου για το πέναλτι στο Περιστέρι
Δασκαλόπουλος INTIME SPORTS

Διαβάστε τι εξήγηση έδωσε ο Γιώργος Δασκαλόπουλος στον παρατηρητή, Δημήτρη Τσορτανίδη, για το πέναλτι στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός. Η απάντηση στις κατηγορίες ότι έβριζε τους πράσινους.

Εξηγήσεις για την απόδοση του στο ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο διαιτητής Δασκαλόπουλος στον παρατηρητή, Δημήτρη Τσορτανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πέναλτι που υπέδειξε δεν ήταν πάνω στον Ταυλαρίδη (για μαρκάρισμα στον Λαζαρίδη), αλλά στους Στιλ - Ζέκα για μαρκάρισμα στον Ναπολεόνι.

Σύμφωνα με το Goal News, ο παρατηρητής τον ρώτησε γιατί καθυστέρησε να σφυρίξει, με τον διαιτητή να λέει πως άργησε να πάρει την απόφαση του: "Το μυαλό μου δεν ήταν καθαρό εκείνη τη στιγμή. Άργησα επειδή το σκέφτηκα" , τόνισε χαρακτηριστικά κάτι για το οποίο δεν πείστηκε ο κ. Τσορτανίδης

"Δεν κάνεις κάποια κίνηση για να επιβεβαιώσεις αυτά που λες. Δεν έδειξες κίτρινη κάρτα στον Ζέκα για να φανεί ότι πραγματικά ήθελες να δώσεις παράβαση", είπε χαρακτηριστικά ο παρατηρητής.

Στη συνέχεια ο Δασκαλόπουλος απάντησε και για τις κατηγορίες των πράσινων πως τους εξύβρισε και ότι μιλούσε αγγλικά: "Μιλούσα αγγλικά στους ποδοσφαιριστές γιατί οι μισοί ήταν ξένοι. Δεν έχω βρίσει ποτέ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο βαθμός του Δασκαλόπουλου αναμένεται να είναι χαμηλός, κι έτσι δεν θα αποφύγει την τιμωρία.

Μάλιστα ο ίδιος διαιτητής προερχόταν από αποχή λόγω της κακής απόδοσης που είχε και σε άλλα παιχνίδια.

Εσείς δείτε ξανά τις επίμαχες φάσεις και ψηφίστε μέσω του Sport24.gr αν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ναπολεόνι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ