ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία θα χτιστεί ο δικέφαλος της επόμενης σεζόν

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της πρώτης προπόνησης για τη σεζόν 2022-2023 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας | Τρίτη 21 Ιουνίου 2022
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της πρώτης προπόνησης για τη σεζόν 2022-2023 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας | Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 INTIME SPORTS

Από 1 έως 15 Ιουλίου στο Χορστ θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου. Στις 20 Ιουνίου ξεκινούν τα βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της φετινής του καλοκαιρινής προετοιμασία που θα γίνει στην Ολλανδία.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Χορστ την 1η Ιουλίου. Εκεί θα παραμείνει για 15 ημέρες και θα δώσει και τα φιλικά προετοιμασίας που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

"Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράζονται. Το δικαιούνται μετά από μία μεγάλη κι ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Ο σχεδιασμός όμως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ. Η ομάδα θα ταξιδέψει για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι.

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25 να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ