STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης - Ατρόμητος pre game

Εργοτέλης - Ατρόμητος pre game
Εργοτέλης Ατρόμητος INTIME SPORTS

Με την αναμέτρηση Εργοτέλης - Ατρόμητος κλείνει η 25η αγωνιστική της Superleague. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.

Σπουδαία αναμέτρηση το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο "γεντί κουλε", καθώς στο Παγκρήτιο γίνονται έργα για να επισκευαστεί το σκέπαστρο.

Οι κίτρινοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την 14η θέση και την παραμονή στους δυο πόντους, ενώ ο Ατρόμητος θέλει να πλησιάσει κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Εργοτέλης - Ατρόμητος 19:30 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει στη διάθεση του τον Παπάζογλου που αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμειναν και οι: Τσέναμο, Γεωργίου, Λημνιός, Παπασπύρος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες.

Συνεχίζουμε με τον Εργοτέλη. Ο Γιάννης Ματζουρακης είδε τον Σάββα Γκέντσουγλου να μην ξεπερνά την γρίπη που τον "χτύπησε" κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει ακόμα τους: Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς και Μπρουσέλη.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Φίντελεφ, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Μπόε – Καν, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Χουλά, Γιουσούφ, Τζίλας, Σολάρι και Καλέ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ