STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Είδαν θετικά στοιχεία

Είδαν θετικά στοιχεία

Οι προπονητές του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος της μεταξύ τους φιλικής αναμέτρησης μίλησαν τόσο για το παιχνίδι όσο και συνολικά την προετοιμασία.

Δηλώσεις έκαναν μετά το φιλικό του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι προπονητές των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι οι "κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 2-1, σε ένα παιχνίδι που είχε διακριθέντες, ένταση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αποστολή στο Καρπενήσι: Αντώνης Τσιράκης

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είπε: "Δεν θέλω να μείνουμε στο αποτέλεσμα. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές. Προσπαθούμε να περάσουμε αυτό που είπαμε από την πρώτη μέρα με τα παιδιά, να επιβάλουμε ουσιαστικά εμείς τον ρυθμό μας και από όσα είδα σήμερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Όσον δουλεύεις οφείλεις να είσαι αισιόδοξος. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε 3-4 παίκτες. Κάποιες προσθήκες δηλαδή που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και με την εμπειρία τους και με την ποιότητα τους. Αν καταφέρουμε και πάρουμε αυτούς τους παίκτες που θέλουμε, τότε όπως έχω ξαναπεί, εγώ είμαι αισιόδοξος".

Όσο για την ως τώρα προετοιμασία της ομάδας σχολίασε: " Στο Καϊμακτσαλάν ήταν ιδανικές οι συνθήκες. Δουλέψαμε πάρα πολύ, τα παιδιά έριξαν πολύ ιδρώτα και όπως είπα και πριν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρότι είμαστε νέα ομάδα με νέα φιλοσοφία στο παιχνίδια μας ανταποκριθήκαμε επάξια".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του φιλικού είπε μεταξύ άλλων: "Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με μαχητικότητα και καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Παρά την ήττα δείξαμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Οι δύσκολες συνθήκες με την ζέστη παίζουνε ρόλο, όμως όσο δύσκολες είναι για εμάς, άλλο τόσο είναι και για τον αντίπαλο".

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχει γίνει από τα παιδιά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να φτιάξουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Είμαστε στην 2η εβδομάδα της προετοιμασίας. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, όμως έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα. Χρειάζεται υπομονή και βήμα, βήμα και όλα θα γίνουν".

Τέλος, όσον αφορά το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα χτίζεται πάνω στην ομοιογένεια σχολίασε: "Κοιτάξτε, αυτό είναι ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι. Ωστόσο, η προετοιμασία είναι πολλά πράγματα. Σε κάποια μένουμε πίσω, αλλά έχουμε χρόνο ακόμα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ