STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αυτοί που ξεχώρισαν και ό,τι έλειψε

Αυτοί που ξεχώρισαν και ό,τι έλειψε

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό στο Καρπενήσι και το Sport24.gr καταγράφει ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι δεν έπαιξαν. Πηγαίνει Αθήνα ο Ντουρμισάι, ήρθαν δύο "κυανέρυθροι" για το παιχνίδι. "Τελείωσαν" δύο υπό δοκιμή από τους Γιαννιώτες.

Την πρώτη του ήττα σε φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την άλλη αρκετά καλά δείγματα γραφής έδειξε ο Πανιώνιος στο παρθενικό του ανταγωνιστικό φιλικό προετοιμασίας, το οποίο έληξε με 2-1 υπέρ των "κυανέρυθρων".

Αποστολή στο Καρπενήσι: Αντώνης Τσιράκης

Περισσότερα συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε ρυθμό. Στο δεύτερο έγιναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθεί η ομοιογένεια. Από τους "κυανέρυθρους" πολύ καλός ήταν ο Σπύρος Φουρλάνος για όσο αγωνίστηκε, ενώ όταν έγινε αλλαγή ένιωθε σφίξιμο στον δικέφαλο. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού "έδεσε" πολύ καλά με τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος έδωσε αρκετές μάχες. Καθοδηγούσε την άμυνα ο Νίκος Παντίδος, πολύ θετικός ο Χρήστος Τασουλής, ξεχώρισε ο Βασίλης Μπούζας με κάποιες καλές ενέργειές του.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρίστιαν Τσάβες απέδειξε και πάλι πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το γκολ που πέτυχε ήταν ένα εντυπωσιακό σόλο, ενώ εξίσου καλή ήταν και μία ενέργεια που έκανε πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Νίκος Κοροβέσης από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ειρήσθω εν παρόδω, για μία ακόμη φορά ο 23χρονος δοκιμάστηκε ως αριστερό μπακ. Πολύ κινητικός ο Σταύρος Τσουκαλάς, βγήκαν κάποιοι αυτοματισμοί των Γιαννιωτών που έπαιζαν πολύ από τον άξονα.

Άξιο αναφοράς ότι ο Άρτεμ Μιλέφσκι ήταν ο μοναδικός από τους υπό δοκιμή παίκτες που δεν αγωνίστηκε. Αρχικά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έλεγαν ότι η υπόθεσή του διαφέρει από τους άλλους υπό δοκιμή παίκτες, όμως, τελικά έγινε γνωστό πως δεν ικανοποίησε και αποχώρησε.

Πήγαν δύο, έφυγε ένας

Παρών στο φιλικό ήταν οι Σπύρος Αποστόλου και Χάρης Κωστάκης. Ο δεύτερος έχει τρεις μήνες ακόμα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά ο πρώτος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Τερεζόπουλου μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Αμφότεροι θα παραμείνουν στο Καρπενήσι και θα κάνουν ατομικό.

Αντιθέτως, ο Χρήστος Δάρας, ο οποίος είδε από κοντά το φιλικό, θα γυρίσει στην Αθήνα με τον Φιόρι Ντουρμισάι. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον έσω πλάγιο. Τέλος, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό ο Χρήστος Χολέβας, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο και προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο και να βάλει πάγο.

Έφυγαν οριστικά Καλογιάννης και Φατιόν

Απόφαση πάρθηκε για τους δύο από τους υπό δοκιμή παίκτες. Ο λόγος για τους Φατιόν και Καλογιάννη. Τα προβλήματα με τον πρώτο ήταν γνωστά, αφού ακόμα κι αν υπήρχε επιθυμία απόκτησής του ο Αλβανός θα πιανόταν ως μεταγραφή από τη στιγμή που δεν μπορούσε να πάρει την υπηκοότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Καλογιάννης δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του να κινείται ξανά σε μέτρια επίπεδα, όπως και στο προηγούμενο φιλικό με τον Πλατανιά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ