STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δύο σερί νίκες για Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από 40 χρόνια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έπρεπε να περάσουν σαράντα (40) χρόνια για να δούμε δύο νίκες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ίδιο ημερολογιακό έτος!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που σημείωσε ο Λούκας Βιγιαφάνες στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης έκρινε το ντέρμπι , με το "τριφύλλι" να προστατεύει εν συνεχεία τα καρέ του, χάρη -κατά βάση- στην δράση των Ροντρίγκο Μολέντο και Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος έκανε τρεις μεγάλες αποκρούσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Κάπως έτσι, οι "πράσινοι" σημείωσαν δύο σερί νίκες επί των "ερυθρολεύκων" για το πρωτάθλημα στο ίδιο ημερολογιακό έτος, για πρώτη φορά μετά από σαράντα χρόνια. Είχε προηγηθεί ο "άσος" την 19η Μαρτίου με το γκολ του Μάρκους Μπεργκ, για να φτάσουμε στην αποψινή βραδιά.

Σύμφωνα με το Soccer Base, τελευταία φορά που είχε επαναληφθεί αντίστοιχο φαινόμενο ήταν το 1977, όταν ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί του Ολυμπιακού στις 10 Απριλίου, για να επαναλάβει το κατόρθωμά του έξι περίπου μήνες μετά, στις 9 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Ολυμπιακό
Ουζουνίδης: "Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα"
Λεμονής: "Μας μένει η πίκρα για τις 2-3 χαμένες ευκαιρίες"
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Η τρομερή απόκρουση του Βλαχοδήμου στην κεφαλιά του Ανσαριφάρντ


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ