ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ICON

Οι Βλαχοδήμος, Μολέντο και Λουντ ήταν οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0. Το Sport24.gr αξιολογεί την εμφάνιση των πράσινων στο "αιώνιο" ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού και είχε σαν κορυφαίους στην απόδοση τους Βλαχοδήμο, Μολέντο και Λουντ ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Βιγιαφάνιες.

Το Sport24.gr αξιολογεί την εμφάνιση των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Βλαχοδήμος: Δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην διάρκεια του πρώτου μέρους καθώς δεν έγιναν φάσεις μπροστά στην εστία των πράσινων και σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει έδειχνε να ελέγχει τη φάση. Στο δεύτερο μέρος όμως χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές και με τις αποκρούσεις του κράτησε τον Παναθηναϊκό ζωντανό τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις. Ναι μεν κάνει λάθος εκτίμηση στο δοκάρι του Ολυμπιακού αλλά στη συνέχεια δείχνει τρομερή αντίδραση.

Κουλιμπαλί: Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν φάνηκε επιθετικά με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να παίζει κυρίως από τα αριστερά αλλά αμυντικά είχε δυο πολύ καλές επεμβάσεις κόβοντας τη μπάλα. Μετά βοήθησε και επιθετικά, πήρε μέτρα, πάτησε περιοχή αλλά χωρίς να μπορέσει να απειλήσει. Πολύ καλός και στο δεύτερο μέρος αμυντικά αλλά περιορίζοντας τις επιθετικές του προσπάθειες.

Κολοβέτσιος: Ξεκίνησε ως δεξί στόπερ και στο πρώτο μέρος ήταν λίγες οι φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει και ήταν σταθερός και χωρίς λάθη. Σταθερός και στο δεύτερο μέρος όπου επίσης είχε πολύ καλή παρουσία και έκοψε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βλαχοδήμου και κυρίως εκτός περιοχής.

Μολέντο: Ο "ογκόλιθος" της πράσινης άμυνας έπαιξε ως αριστερό στόπερ και ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο 45λεπτο κερδίζοντας κάθε μονομαχία από τον Εμενίκε ή τον Οφόε όταν αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του τριφυλλιού. Προσπάθησε και επιθετικά να βοηθήσει στα στημένα αλλά ελάχιστες φορές η μπάλα πήγε προς αυτόν. Στο δεύτερο μέρος έχει ανεβάσει και άλλο την απόδοση του και έχει κόψει κάθε μπαλιά προς την εστία του Παναθηναϊκού, έχασε μια-δυο μάχες στον αέρα αλλά στη συνέχεια διόρθωσε ο ίδιος τα όποια λάθη του. Συγκλονιστικός και μακράν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού.

Χουλτ: Ο Σουηδός στόπερ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και με αρκετές δυνάμεις με τους πράσινους να ανεβαίνουν κυρίως από την πλευρά του. Πλαγιοκόπησε και είχε κάποιες καλές σέντρες που όμως δεν μπόρεσαν οι συμπαίκτες του να τις αξιοποιήσουν ενώ και αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Αρκετά καλή απόδοση και στο δεύτερο μέρος από τον Σουηδό μπακ που επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Βοήθησε σε άμυνα και επίθεση ενώ είχε ένα καθοριστικό κόψιμο στον Καρσελά στα τελευταία λεπτά.

Σιλά: Στο πρώτου του ντέρμπι ο μέσος από το Μάλι στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε τόσο πολύ, κράτησε τη θέση του και δεν θέλησε να ρισκάρει. Δεν έτρεχε άσκοπα και προσπαθούσε να δίνει τη μπάλα με τη μια χωρίς να καθυστερεί την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μέρος κέρδισε πολλές μονομαχίες, έβαλε τα πόδια του στην φωτιά και έπαιξε και σκληρά όταν χρειάστηκε προκειμένου να έχει ο Παναθηναϊκός το πάνω χέρι. Παρά την κάρτα που πήρε διαχειρίστηκε σωστά το υπόλοιπο του αγώνα.

Κουρμπέλης: Ο έτερος αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τους μέσους του Ολυμπιακού και έβγαλε πάθος και ένταση που χρειάζεται σε τέτοια ντέρμπι. Εξαιρετικός και στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας δείγματα της αξίας του. Μαχητής, τρεχαντήρι και έσβησε τους μέσους του Ολυμπιακού.

Βιγιαφάνιες: Αρκετά καλό ματς από τον Βιγιαφάνιες που έπαιξε για 84' πριν δώσει τη θέση του στον Καμπέσας. Ο Αργεντινός άσος έπαιξε σε ένα ρόλο δεξιού χαφ έχοντας πότε το νου του να βγαίνει στη γραμμή και πότε να κλείνει στα χαφ για να βοηθάει στη μεσαία γραμμή. Κράτησε τη μπάλα όσο έπρεπε και προσπάθησε με κάθετες πάσες να βγάλει μπροστά τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν εκεί που έπρεπε όμως στη φάση του γκολ και απλά έσπρωξε τη μπάλα στην εστία του Προτό.

Χίλιεμαρκ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σουηδό μέσο ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός του Παναθηναϊκού και ο παίκτης που πήρε περισσότερες φορές τη μπάλα στα πόδια του. Ο 24χρονος μέσος είχε όμως κάποιες καλές στιγμές στο ματς στις οποίες δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε με βάση την ποιότητα του όπως στην αρχή της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος και πάλι πήρε πολλές φορές τη μπάλα στα πόδια του προσπάθησε να την κυκλοφορήσει αλλά φάνηκε σαν να μην λύσεις για το που να δώσει τη μπάλα. Προσπάθησε όμως και αμυντικά να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Λουντ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Φινλανδό μέσο ο οποίος είχε κάποιες εξαιρετικές εμπνεύσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης όπως στη χαμένη ευκαιρία του Χίλιεμαρκ ή στο γκολ του Παναθηναϊκού που κάνει πολύ καλή κίνηση και σέντρα. Αμυντικά ήταν εξαιρετικός βοηθώντας ουσιαστικά τους πράσινους μέχρι και στο 90' της αναμέτρησης ενώ έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια του ματς.

Μολίνς: Έπαιξε για 69' πριν αντικατασταθεί από τον Μουνιέ και είναι γεγονός ότι είχε ένα άχαρο ρόλο καθώς ήταν μόνος του στην κορυφή της επίθεσης χωρίς βοήθειες. Παρόλα αυτά πάλεψε και προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα όταν γινόταν κάτοχος της χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν βρέθηκε πολλές φορές σε θέσεις βολής και μια ευκαιρία που είχε την δημιούργησε ο ίδιος από την αρχή έως το τέλος. Αντικαταστάθηκε καθώς φάνηκε ότι ήταν κουρασμένος.

Μουνιέ: Μπήκε αντί του Μολίνς για να πιέσει στην επίθεση αλλά είχε και αυτός έναν άχαρο ρόλο καθώς ήταν μόνος του μπροστά. Έτρεξε και πίεσε ενώ στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ αλλά αστόχησε σε μια πολύ καλή στιγμή για το τριφύλλι.

Καμπέσας: Μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν μπορεί να κριθεί.

Κουτρουμπής: Μπήκε για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή στα τελευταία λεπτά και η παρουσία του δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Ολυμπιακό
Ουζουνίδης: "Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα"
Λεμονής: "Μας μένει η πίκρα για τις 2-3 χαμένες ευκαιρίες"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Δύο σερί νίκες για Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από 40 χρόνια
Η τρομερή απόκρουση του Βλαχοδήμου στην κεφαλιά του Ανσαριφάρντ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ