STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην 30η αγωνιστική

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην 30η αγωνιστική
Τριανταφυλλόπουλος Μάσα INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ξεχωρίζει δέκα σημεία που έχουν ενδιαφέρον για τους μονομάχους της Superleague, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποια είναι αυτά...

Κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Superleague ξεχωρίζουμε δέκα σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που χρήζουν αναφοράς.

Ξεκινάμε με το πρόγραμμα των αναμετρήσεων και συνεχίζουμε την... αρίθμηση.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/4

Πλατανιάς - Βέροια 15:00 NS1 και Sport24 Radio 103.3

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 19:30 NS2 και Sport24 Radio 103.3

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/4

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 15:00 NS3 και Sport24 Radio 103.3

Εργοτέλης - Πανθρακικός 17:15 NS6 και Sport24 Radio 103.3

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 17:15 NS3 και Sport24 Radio 103.3

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/4

Ατρόμητος - Κέρκυρα 19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3

1) Μάχη με άρωμα πλέι οφ

Μόλις δυο παιχνίδια το Σάββατο για την Superleague. Και τα δυο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικότερα το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι ένα καλό κρας τεστ ενόψει των πλέι οφ. Θα μπορέσουν οι Αρκάδες να κάνουν την έκπληξη;

Έχουν ξεπεράσει οι πράσινοι την αγωνιστική τους κοιλιά; Οι απαντήσεις στο γήπεδο. Πάντως μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι θα έχει ο Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αν παραμείνει μέχρι το τέλος, είναι σαν να κερδίζει ένα εισιτήριο για μεταγραφή στο εξωτερικό. Φυσικά με πολύ καλύτερες αποδοχές.

2) Να μην το κάνει θρίλερ

Το παιχνίδι του Πλατανιά με την Βέροια δεν δίνει τρεις αλλά εννέα πόντους. Πως γίνεται αυτό; Οι Χανιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, να πάρουν το τρίποντο και σε συνδυασμό με τους άλλους έξι από τα ματς με ΟΦΗ, Νίκη, να πάνε στο +9.

Αυτό σημαίνει και παραμονή. Βέβαια οι απουσίες είναι πολλές και η "βασίλισσα"... απρόβλεπτη.

3) Χωρίς φάκελο, αλλά με άγχος

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση παραμονή στον Πανιώνιο μόνο άνετοι δεν αισθάνονται. Παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναιτωλικό στην Νέα Σμύρνη είναι "must win". Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

Πάντως στον Ιστορικό αν δεν τα καταφέρουν να παραμείνουν στην Superleague ίσως ακολουθήσουν το γνωστό... δρόμο. Και μόνο το ότι δεν κατατέθηκε φάκελος λέει πολλά.

4) Ο θάνατος σου η ζωή μου

Ο Εργοτέλης παίζει το τελευταίο του χαρτί. Ο Πανθρακικός γνωρίζοντας τα πρόγραμμα του Πλατανιά θέλει επίσης νίκη. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για κανονικό ντέρμπι που "μυρίζει" μπόλικα γκολ. Ειδικότερα αν μπει νωρίς κάποιο τέρμα.

Πολλοί πάντως φοβούνται μην τα κάνει θάλασσα ο διαιτητής της αναμέτρησης και μετά έχουμε χαρτοπόλεμο.

5) Η ευκαιρία του Κλάους

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον αρχηγό του. Το ίδιο και ο παίκτης, ο οποίος είδε τις μετοχές του να χτυπούν limit up στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως στη συνέχεια... ξεφούσκωσε.

Απέναντι στην Ξάνθη, πάντως, ο Στέφανος Αθανασιάδης σκοράρει αρκετά συχνά και θέλει να συνεχίσει να το κάνει και την Κυριακή. Οι Ακρίτες βέβαια θα έρθουν διαβασμένοι.

6) Η ευκαιρία των Χάρα, Μπενίτες

Με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι τραυματίας και η επιστροφή του να υπολογίζεται μετά το Πάσχα, ο δρόμος έχει ανοίξει για τα καλά στη θέση των φορ. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους Χάρα, Μπενίτες να αποδείξουν πως μπορούν να προσφέρουν στη γραμμή κρούσης.

Ο Περέιρα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει με το ενάμιση πόδι το πρωτάθλημα, θα τους δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Για να δούμε ποιος θα το εκμεταλλευτεί και ποιος θα "καεί".

7) Γκολ και θέαμα στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε καλό mood. Μαζί του και αρκετοί ποδοσφαιριστές που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους σπρώχνοντας την ομάδα κοντά στα πλέι οφ.

Το ματς απέναντι στην Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού με νίκη ο στόχος της πρώτης πεντάδας έρχεται ακόμα πιο κοντά. Μην ξεχνάμε επίσης πως στον Ατρόμητο υπάρχει καλό υλικό που μπορεί να φέρει και χρήματα το καλοκαίρι. Όλα παίζουν το ρόλο τους...

8) Η επιστροφή των Βραζιλιάνων

Καλοί οι Ισπανοί και οι Αργεντίνοι, όμως φέτος φαίνεται πως επέστρεψαν και οι Βραζιλιάνοι. Το χορό σέρνουν οι Σίλβα Κλέιτον και Μαρσελίνιο, ενώ την απόδοση του έχει ανεβάσει και οι Άλβες, Μπρακάλι.

Ο πρώτος μάλιστα είναι πιθανό να φέρει καλή πρόταση το καλοκαίρι, ενώ ο δεύτερος ήδη δέχεται κρούσεις από το εξωτερικό ως ελεύθερος.

9) Τα τηλεοπτικά που καίνε

Τις εξελίξεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα τις διαβάσατε στο Sport24.gr. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ξάνθη... κλωτσάνε, αν και στο τέλος οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα βρεθεί λύση. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το ναι ή όχι, αλλά με το πότε.

Πολλές ομάδες λαμβάνουν χρήματα της επόμενης σεζόν για να κλείσουν τρύπες νωρίτερα, ενόψει της αδειοδότησης, οπότε όταν μία διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη τα πάντα μένουν στάσιμα.

10) Ο Σαμαράς άνοιξε το δρόμο

Ο Γιώργος Σαμαράς τα πηγαίνει καλά στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μάλιστα, ίσως να αποτελέσει το εισιτήριο και για άλλους σουπερλιγκάτους παίκτες που πραγματοποιούν καλή σεζόν φέτος.

Η Ελλάδα γενικότερα είναι μία φθηνή αγορά που παρακολουθούν πλέον από όλες τις ηπείρους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ