STOIXIMAN SUPER LEAGUE

''Αυτός θα κερδίσει στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός''

''Αυτός θα κερδίσει στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός''

Τι κοινό έχουν Στάικος Βεργέτης και Γιάννης Πετράκης; Αμφότεροι δεν έχουν ηττηθεί από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης και εκείνος του ΠΑΣ Γιάννινα μιλούν στο Sport24.gr για το μεγάλο ματς της Τούμπας.

Στις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ''έκοψαν'' βαθμούς από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, ενώ επικράτησαν 3-0 του ΠΑΟΚ. Οι Ηπειρώτες από την πλευρά τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη, ενώ στους Ζωσιμάδες επιβλήθηκαν 3-0 του Δικεφάλου.

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε αρχικά: ' 'Πρόκειται για ανοιχτό ματς. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες και επομένως ό,τι προγνωστικά και αν κάνει κάποιος ίσως πέσουν στο κενό. Ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο και το πώς θα διαχειριστεί αυτό το δεδομένο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Όπως σημαντικό ρόλο θα παίξει η ενέργεια που θα βγάλει, αλλά και το άγχος που δεδομένα θα έχουν οι παίκτες του. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει μια άνεση λόγω και της διαφοράς που έχει στη βαθμολογία. Και αυτό, ωστόσο, θέλει διαχείριση. Για εμένα, νικητής θα είναι αυτός που θα επιδείξει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, πειθαρχία και συγκέντρωση στη λεπτομέρεια. Ευχή δικιά μου είναι να κερδίσει το ποδόσφαιρο''.

Όσο για το τι έκανε ο ΠΑΣ και σταμάτησε τις δύο ομάδες, ο Κρητικός κόουτς είπε: ''Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και αδύναμα σημεία της. Κάθε αντίπαλος βάζει διαφορετικά προβλήματα στην άλλη ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω προς ποια κατεύθυνση είχαμε δουλέψει, γιατί είναι κάτι δικό μας. Όσο καλύτερη εκτίμηση κάνεις, όμως, για τον αντίπαλο, τόσο καλύτερα αποτελέσματα φέρνεις. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές ό,τι πληροφορίες πήραν τις αφομοίωσαν, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι των αντίπαλων, αλλά για να τα λέμε όλα, είχαμε και τύχη''.

Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε: ''Είναι ένα ντέρμπι που δεν μπορείς να προβλέψεις τον νικητή, γιατί όλα είναι ανοικτά. Πιστεύω ότι επειδή και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικοί από τη μέση και μπροστά, η αναμέτρηση θα κριθεί στις άμυνες. Όποια κάνει τα λιγότερα λάθη θα φτάσει στην επικράτηση. Εκτιμώ ότι θα γίνουν αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες γιατί ξαναλέω ότι πρόκειται για δύο ομάδες που είναι πολύ καλές στην επίθεση.

Πάμε τώρα και σε θέματα ειδικών συνθηκών. Ο Ολυμπιακός έχει την ψυχολογία με το μέρος του, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει την καυτή έδρα. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός σκοράρει πρώτος, θα υπάρχει γκρίνια και πολλά παράπονα εκ μέρους των γηπεδούχων, οπότε η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ του Ολυμπιακού. Αν σκοράρει ο ΠΑΟΚ, η έδρα είναι ικανή να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Απαιτείται σε τέτοιο ματς αμυντική συγκέντρωση, λοιπόν. Θα πρέπει οι ομάδες να κλείσουν τους χώρους και να αξιοποιήσουν τους κενούς χώρους για να χτυπήσουν στην επίθεση''.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ