STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1
Μπρέσκα INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα με 1-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στο τέλος για πέναλτι (videos)

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, πολλά νεύρα, αποβολή και διαμαρτυρίες, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε για τέταρτη σερί φορά αήττητος στην έδρα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο μέρος και δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον Αστέρα, με αποτέλεσμα να γίνει το λάθος και να μπει γκολ με τον Μπαρτολίνι.

Στο δεύτερο μέρος και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ατρόμητος έκλεισε στα καρέ τους τους Αρκάδες, όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Α' Βοηθός: Μπιτσίδης (Θράκης)

Β' Βοηθός: Σταμάτογλου (Καβάλας)

4ος Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Παρατηρητής: Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής)

Καιρός: Συννεφιασμένος

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (Αναστασάκος 46'), Τόμας, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν (Γκαρσία 69'), Δημούτσος, Μήτρογλου, Καραγκούνης (Μπρίτο 46').

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ράγιος (Φορμίκα 90'), Αλβάρες, Ουσέρο, Σολάκης (Περόνε 56'), Μπρέσκα (Λαδάκης 78').

Σκόρερ: Μπαρτολίνι (9' κεφαλιά)

Κάρτες: Τάτος (κίτρινη 18'), Κουρμπέλης (κίτρινη 20'), Σφακιανάκης (κίτρινη 67'), Τάτος (κόκκινη-2η κίτρινη 68'), Μπρίτο (κίτρινη 84'), Μήτρογλου (κίτρινη 87'), Πιπ'ινης (κίτρινη 90').

Κατάρα...

Η προϊστορία ήθελε τον Ατρόμητο να μην κερδίζει τον Αστέρα στην έδρα του με τίποτα και μόλις στο 8ο λεπτό οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη το επιβεβαίωσαν. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε έναν κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπαρτολίνι μόνος πήρε την κεφαλιά (ο Τόμας τον κοίταζε στα μάτια) και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Μάριο Μπρέσκα βρέθηκε μόνος από τα αριστερά, όμως έχασε το κοντρόλ και τον πρόλαβε ο Πουλίδο. Παρόλα αυτά ο έμπειρος άσος έκανε το σουτ με τον Ιτανζ να μπλοκάρει. Ο Γάλλος πορτιέρο πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Άλβαρες στο 36ο λεπτό, κρατώντας έτσι το σκορ στο επίπεδο του 0-1.

Παραλίγο επανάληψη

Στο 41ο λεπτό ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 2-0 με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ο Μπαρτολίνι πήρε κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, ο Ιτάνς απέκρουσε και στη συνέχεια έπιασε τη μπάλα μετά από νέο σουτ.

Νεύρα...

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 68ο λεπτό. Ο Τάτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας (φώναξε για χέρι-φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή) με τους συμπαίκτες του να πέφτουν πάνω στον διαιτητή.

Παρά την αριθμητικό μειονέκτημα ο Ατρόμητος πίεσε τον Αστέρα, όμως πέρα από κάποια σουτ δεν μπόρεσε να κάνει κάποια καθαρή φάση. Στο 88ο λεπτό ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μήτρογλου από τον Πουλίδο, όμως ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα για "θέατρο" στον νεαρό φορ. Ο Ισπανός δεν βρήκε μπάλα στο τάκλιν του, αλλά το πόδι του άσου του Ατρόμητου.

Το κλειδί της αναμέτρησης

Ο Μάριο Μπρέσκα έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε πολλούς πονοκεφάλους στην άμυνα του Ατρόμητου. Από εκεί και πέρα πρέπει να σταθούμε στη φάση του πέναλτι στο 88 λεπτό.

Στατιστικά

0

Γκολ

1

0

Ασίστ

1

10

Τελικές προσπάθειες

10

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

1

4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

6

1

Κεφαλιές

3

5

Αποκρούσεις

6

5

Επεμβάσεις

24

20

Κλεψίματα

17

16

Φάουλ

16

7

Οφσάιντ

3

9

Κόρνερ

3

54

Λάθη

63

8/31

Γεμίσματα

5/11


Το φιλμ του αγώνα

8' Γκολ ο Αστέρας Τρίπολης με τον Μπαρτολίνι

28' Σουτ του Μπρέσκα, μάζεψε ο Ιτανς

41' Κεφαλιά του Μπαρτολίνι άουτ

68' Αποβολή του Τάτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα

95' Λήξη αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ