STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, δεν κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Μοναδική ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προκριματικά του Champions League σπατάλησε ο Ατρόμητος, που δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα άφησε τους Περιστεριώτες στη 2η θέση των πλέι οφ, που τους δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Μπαντής ήταν αυτός που χάρισε στον Αστέρα το βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Κάκος

Βοηθοί: Μπαλτάς, Φραγκιαδάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ουντότζι (84' Καραμάνος), Σουμπίνιο, Μπρίτο (69' Καραγκούνης), Ναπολεόνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Ρούσσης, Γιαλούσης, Άλβαρες (73' Λέντσε), Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (65' Ναβάρο), Κάφα (54' Καλαντζής), Περόνε

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας, Καραγκούνης / Σανκαρέ, Ναβάρο

Κόκκινη κάρτα: 78' Σανκαρέ

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ατρόμητος κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Μπαντής εξουδετέρωσε τα σουτ των Λαζαρίδη και Ναπολεόνι, ενώ μία πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ είχε ο Ιγκλέσιας στο 20ό λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Μία φανταστική ενέργεια του Σουμπίνιο στο 24' κατέληξε σε μία υπέροχη απόκρουση του Μπαντή στη δεξιά του γωνία. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το καλοχτυπημένο φάουλ του Γιαλούση, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Ράντμαν.

Ο Μπαντής συνέχισε την πολύ καλή του εμφάνιση, αποκρούοντας με υπερένταση το δυνατό μακρινό σουτ του Πίτου Γκαρσία στο 33ο λεπτό και μπλοκάροντας το σουτ του Σκόνδρα ένα λεπτό αργότερα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει σε μία φάση, όπου ο Ουσέρο είχε κρεμαστεί από το οριζόντιο δοκάρι και με το χέρι απέτρεψε την μπάλα από το να παραβιάσει την εστία της ομάδας του. Ο Κάκος δεν πρόσεξε την παράβαση, καθώς ήταν πράγματι μία δύσκολη φάση, και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Οι πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Περιστερίου, με τον Σουμπίνιο να χάνει μοναδικό τετ-α-τετ στο 56' χάρη σε νέα απόκρουση του Μπαντή. Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων είπε "όχι" για μια ακόμη φορά στον Βραζιλιάνο λίγα λεπτά αργότερα, αλλά και στο σουτ του Ιγκλέσιας.

Ακόμα και μετά την κόκκινη κάρτα στον Σανκαρέ στο 78', η εστία των φιλοξενούμενων δεν παραβιάστηκε, αφού το τελείωμα του Καραγκούνη στο 88' δεν ήταν καλό, ενώ το αποκορύφωμα ήταν το δυνατό σουτ του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις, με τον Καλαντζή να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Γιώργος Μπαντής κράτησε το "μηδέν" στην εστία του και τον Ατρόμητο εκτός των προκριματικών του Champions League.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Σουμπίνιο έχασε ένα μοναδικό τετ-α-τετ, ενώ και οι εκτελέσεις φάουλ που ανέλαβε ήταν πολύ αναποτελεσματικές.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
24 Τελικές Προσπάθειες 4
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
17 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 0
1 Αποκρούσεις 15
6 Επεμβάσεις 27
16 Κλεψίματα 15
15 Φάουλ 18
5 Οφσάιντ 2
12 Κόρνερ 2
36 Λάθη 45
10/28 Γεμίσματα 1/7
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ