STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Άρης 0-0

Ατρόμητος - Άρης 0-0
INTIME SPORTS

Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό στο γήπεδο του Περιστερίου για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο με τον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη να φτάνει τους 27 βαθμούς, ενώ ο Άρης πήγε στους 18 βαθμούς, υπό τις οδηγίες για τελευταία φορά του υπηρεσιακού τεχνικού διδύμου των Μιχαλήτσου και Σεμερτζίδη.

Σε ένα παιχνίδι όπου η εικόνα του ήταν μία επανάληψη του παιχνιδιού προ τριημέρου για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως αυτή τη φορά δεν σκόραρε καμία από τις δύο ομάδες.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Ατρόμητος - Άρης

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης

Βοηθοί: Δ. Γούκος, Π. Τρύφων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (80' Αναστασάκος), Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (46' Δημούτσος), Μήτρογλου, Μπάλλας (64' Γκαρσία)

ΑΡΗΣ (Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (32' Πρίττας), Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Κατίδης (77' Καπετάνος), Φατί, Ουμπίδες, Μίτσελ, Γιαννιώτας (86' Παπαζαχαρίας), Σανκαρέ

Σκόρερ: -

Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης, Δημούτσος, Τάτος, Γιαννούλης / Καζναφέρης, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Μίτσελ

Κόκκινη κάρτα: 78' Φατί

Ανασκόπηση αγώνα


Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, παρά την έλλειψη καθαρόαιμου επιθετικού στην ενδεκάδα του και με τον Γιαννιώτα στην κορυφή της επίθεσης, μπορεί να είχε την υπεροχή με διακριθέντα τον Κατίδη όχι όμως και πάλι την ουσία. Κι αυτό αν και απείλησε στο 15' με τον Κατίδη και στο 45' με τον Ουμπίδες, τους είπε "όχι" ο Ιτάνζ,όπως και ο Βελλίδης στο 42' στο σουτ του Τάτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι κερδίζοντας το χώρο του κέντρου, έχοντας μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τάτο στο 61' χωρίς ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά να απειλήσει την εστία του Άρη, ακόμη και μετά την αποβολή του Φατί στο 78'. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από τη Δευτέρα τον Μανουέλ Μασάδο τον περιμένει πολλή δουλειά στο να μεταμορφώσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Πού κρίθηκε το παιχνίδι


Στις χαμένες ευκαιρίες των δύο ομάδων, αφού η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως θα κριθεί στο ένα γκολ.


Η συνέντευξη Τύπου

Καθοριστική ήταν για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η αποβολή του Φατί, σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω. Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου για τον Μασάδο.


Στατιστικά αγώνα

0

Γκολ

0

0

Ασίστ

0

7

Τελικές προσπάθειες

12

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

5

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

7

2

Κεφαλιές

0

8

Αποκρούσεις

3

16

Επεμβάσεις

16

33

Κλεψίματα

19

19

Φάουλ

20

1

Οφσάιντ

1

5

Κόρνερ

4

60

Λάθη

70

4/18

Γεμίσματα

3/18


Το φιλμ του αγώνα


10' Σουτ του Ουμπίδες ανάγκασε τον Ιτάνζ στην πρώτη του απόκρουση.

15' Ο Κατίδης κέρδισε την κόντρα από τα αριστερά αλλά στην τελική του προσπάθεια μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ιτάνζ έστειλε την μπάλα πάνω του.

36' Σουτ του Ουμπίδες με την μπάλα να καταλήγει πάνω στον Ιτάνζ.

42' Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του Ατρομήτου με το σουτ του Τάτου δίπλα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Βελλίδη που με τα ακροδάχτυλα του δεξιού του χεριού παραχώρησε κόρνερ.

45' Ο Ουμπίδες εκτελεί το φάουλ που είχε κερδίσει ο Νέτο αλλά ο Ιτάνζ θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα απομακρύνει.

58' Κεφαλιά του Φυτανίδη από το κόρνερ του Επστάιν με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

61' Ο Μήτρογλου αποφεύγοντας τον Σανκαρέ έβγαλε την σέντρα μέσα από την μεγάλη περιοχή του Άρη με τον Τάτο εξ επαφής να έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.

62' Σουτ του Ουμπίδες από τον άξονα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Βελλίδη με την μπάλα να πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ιτάνζ.

69' Ο Σφακιανάκης έπιασε χαλαρή κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία από τα δεξιά με τον Βελλίδη με διπλή προσπάθεια να μάζεψε την μπάλα στην αγκαλιά του.

78' Αποβολή του Φατί με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά την προβολή του πάνω στον Σφακιανάκη και τον Άρη να συνεχίζει με 10 ποδοσφαιριστές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ