ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Καθοριστική η αποβολή του Φατί"

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Καθοριστική ήταν για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η αποβολή του Φατί, σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω. Τι είπε για τον Μασάδο

Καθοριστική ήταν για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η αποβολή του Φατί, σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ήδη έχει συνεργασία εδώ και τρεις μέρες με το νέο τεχνικό της ομάδας τον Μανουέλ Μασάδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος:

" Στο πρώτο μέρος αδικούμαστε από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν 0-1 ή και 0-2. Από εκεί και μετά κάπου ισορρόπησε ο Ατρόμητος, αλλά είναι καθοριστική η φάση της αποβολής του Φατί, που δεν υπάρχει.

Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, όχι μόνο στην αποβολή, αλλά και σε μια φάση με τον Κατίδη, που ίσως είναι πέναλτι, θα πρέπει να το δω και να πω ακριβώς... Εμάς δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία, παρότι είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος.

Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι και μας αδικεί που ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα. Αν συνεχίζαμε με 11 παίκτες οι πιθανότητες να κερδίζαμε θα ήταν με το μέρος μας. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά εμείς θα προσπαθούσαμε να κερδίζαμε.

Όταν όμως παίζεις με 10 παίκτες, δεν πρέπει να χάσεις και η ισοπαλία είναι καλή. Είναι άδικη, όμως η αποβολή και έχει ξαναγίνει με τον ίδιο διαιτητή στον ίδιο παίκτη. Στο τέλος, άλλαξαν τα πλάνα μας και υποχρεωθήκαμε να ρίξουμε στο παιχνίδι έναν αμυντικό, τον Παπαζαχαρία, για να κρατήσουμε τουλάχιστον την ισοπαλία".

Σε ερώτηση για την συνεργασία του με τον Μανουέλ Μασάδο και απάντησε: " Έχουμε ήδη μια συνεργασία εδώ και 2-3 μέρες, μας βοήθησε και στο σημερινό παιχνίδι, μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε. Θέλω να τον βοηθήσω όπως μπορώ στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Έχει καταλάβει γρήγορα πολλά πράγματα για τον Άρη, μέσα από δύο αγώνες κατάλαβε πολλά για την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ