ΑΡΗΣ

Φόβοι για χιαστό του Παπαστεριανού

Φόβοι για χιαστό του Παπαστεριανού
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Παπαστεριανού στο 28' του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου δεν αποκλείεται αν όντως έχει πειραχθεί ο χιαστός του να ισοδυναμεί με ολοκλήρωση της φετινής του χρονιάς

Φόβοι για να έχει πειραχθεί ο χιαστός του Μανώλη Παπαστεριανού έκανε λόγο η πρώτη εκτίμηση του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, και πλέον απομένει το αποτέλεσμα της αυριανής μαγνητικής που θα υποβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής μέσος του Άρη είχε τραυματιστεί στο 28' του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή με τον Σάκη Πρίττα στο 30'.

Σε περίπτωση που πράγματι έχει πειραχθεί ο χιαστός στο αριστερό γόνατο του Παπαστεριανού όπως εξέφρασαν οι φόβοι του γιατρού του Άρη στην ανάπαυλα του σημερινού παιχνιδιού τότε δεν αποκλείεται να χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα πάντα ωστόσο πρόκειται να ξεκαθαρίσουν αύριο από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που πρόκειται να υποβληθεί και θα δείξει ποιος είναι ο ακριβής τραυματισμός του.

Σε μία μέρα πάντως όπου είναι να υπάρξουν εξελίξεις και σε άλλα σίγουρα τρία ανοιχτά μέτωπα της ΠΑΕ Άρης. Αυτά της ολοκλήρωσης της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε μέχρι το καλοκαίρι από την Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και του μέλλοντος των Μιχάλη Σηφάκη και Καρίμ Σολτάνι.

Ο Κόκε που όπως και την Πέμπτη στο παιχνίδι για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος έτσι και σήμερα το μεσημέρι παραμένοντας στην Αθήνα βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου όπου και παρακολούθησε τη φορά αυτή την αναμέτρηση των δύο ομάδων, Ατρομήτου και Άρη, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Και πάλι με τον Μανουέλ Μασάδο τον 56χρονο Πορτογάλο νέο τεχνικό του Άρη από αύριο αλλά και του ίδιου αρκεί μετά την δική του προφορική συμφωνία ο 29χρονος Ισπανός έχοντας εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ράγιο Βαγιεκάνο να βάλει την υπογραφή του για εξάμηνη συνεργασία.

Ο Κόκε όπως ήταν επόμενο βρέθηκε στο επίκεντρο των φιλάθλων του Άρη ενώ στο ημίχρονο αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν ξέρω πότε θα υπογράψω στην ομάδα. Μου έλειψε πάρα πολύ ο Άρης, η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα. Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα μου. Αισθάνομαι ότι είμαι πανέτοιμος να παίξω».

Όσο για τους Σηφάκη και Σολτάνι αύριο θα φανεί αν θα παραμείνουν στο ρόστερ του Άρη. Ο Κρητικός διεθνής τερματοφύλακας για τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας "Sportday" και ο Γαλλοαλγερινός που μόνο τυχαίος δεν ήταν ο σημερινός του αποκλεισμός του από την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ