STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Ηρακλής 0-0

ΑΕΚ - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Σε ένα πολύ κακό ματς, ΑΕΚ και Ηρακλής αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ σε ένα άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ. Αδιάφορο ήταν το αποτέλεσμα, όπως και το ματς.

Μπορεί να είχαν απουσίες και οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του ματς, αλλά τουλάχιστον από την πλευρά της ΑΕΚ, το ματς ήταν σε δεύτερη μοίρα ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Αυτό φάνηκε τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, όσο και από την ενδεκάδα που κατέβασε ο τεχνικός του δικεφάλου, Μανόλο Χιμένεθ. Όσον αφορά τον Ηρακλή, είχε μια καλή παρουσία και άξιζε αν μη τι άλλο την ισοπαλία, ίσως και τη νίκη.

Στοιχεία αγώνα


Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θ. Κότσιρος (Αρκαδίας), Α. Γρεβένης (Χαλκιδικής)

4ος: Α. Κουτσιαύτης (Άρτας)

Παρατηρητής: Ε. Γιαναδάκης (Λασιθίου)

Καιρός: Βροχερός με κρύο


ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Ματέος, Γκερέιρο (2η στο 63'), Γιάχιτς, Μίτσελ, Μάκος, Μπλάνκο (3η στο 87'), Λαγός, Μπαχά (1η στο 55')

Στον πάγκο: Σάχα, Λεονάρντο (3η στο 87'), Νταντόμο, Έντερ (2η στο 63'), Ντρπιτς, Σκόκο (1η στο 55'), Κλωναρίδης


Ηρακλής (Παράσχος): Βιτκόφσκι, Κανακούδης, Σοτ (1η στο 64'), Ηλιάδης, Μάρα, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Πίτου, Ρόμπλες (2η στο 67'), Σολτάνι, Στάμου

Στον πάγκο: Μπάντης, Χατζηλιάδης, Ρομάν(1η στο 64'), Τσίτας (2η στο 67'), Βούτσιας (3η στο 89'), Στόικος


Σκορερ:


Καρτες: Χοσέμι 76'

Το πρώτο ημίχρονο...

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με αρκετές απουσίες στις ενδεκάδες του για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Από τα πρώτα λεπτά η Ένωση πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά τις ευκαιρίες τις έχασε ο Ηρακλής.

Μόλις στο 6ο λεπτό η πρώτη ευκαιρία για του ματς, με τον Αραμπατζή να δέχεται λανθασμένη πάσα από τον Μίτσελ, ο Έλληνας τερματοφύλακας έδιωξε, αλλά ο Σολτάνι που ήταν εκεί κοντά κόντραρε το σουτ και λίγο έλειψε η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 12', ο Ρόμπλες γύρισε στον Πίτου Γκαρσία μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ με τον τελευταίο να πιάνει απευθείας το σουτ και η μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της Ένωσης. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν δύο χλιαρά σουτ από Καφέ και Μπλάνκο που δεν φόβισαν τον Βιτκόφσκι.

Τα λεπτά περνούσαν και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και μάλιστα έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Στο 20' ο Ηλιάδης, ο οποίος στην κόντρα δέχτηκε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή όπου βρισκόταν μόνος του, πλάσαρε, αλλά ο Αραμπατζής έδιωξε σε κόρνερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να ρίχνουν την απόδοση τους. Τα πρώτα 45' τελείωσαν με τον Ηρακλή να ξεχωρίζει και να δικαιούται ένα γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο 51' ο Ηρακλής ήταν αυτός που έχασε και πάλι την πρώτη ευκαιρία του ημιχρόνου. Ο Σολτάνι, δέχτηκε την μπαλιά έξω από την περιοχή από τον Παπαστεριανό, ο αλγερινός πέρασε με ντρίμπλα τον Νασούτι και βρέθηκε τετ α τετ με τον Αραμπατζή, αλλά πριν το πλασέ ο Γιάχιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ έδειξε και πάλι πως δεν μπήκε όπως έπρεπε στο ματς και ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του γρήγορα βάζοντας τον Σκόκο στη θέση του Μπαχά στο 55'.

Η πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ σε όλο το ματς, ήρθε στο 66', όταν ο Σκόκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της περιοχής με τον Μπλάνκο να πιάνει την κεφαλιά σε διεκδίκηση με τον Βιτκόφσκι, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή εξουδετερώθηκε, ο Λαγός σε κενή εστία έπιασε το σουτ, έδιωξε η άμυνα του Γηραιού και ο Καφές στο "ριμπάουντ", έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σκόκο με μια από τις γνωστές του ενέργειες, πέρασε από τα αριστερά όποιος βρήκε μπροστά του, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση, με τον Ηλιάδη στο 72' να πιάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας, αλλά ο Αραμπατζής εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Οι ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και φυσικά ανέβηκε και η ποιότητα του ματς.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να σκοράρει και με τελευταία καλή φάση του ματς ένα σουτ του Λεονάρντο, ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Εαν μπορούμε να χωρίσουμε το ματς για τις δύο ομάδες, το πρώτο μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους και η επανάληψη ανήκει στην Ένωση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ