ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ήμασταν αλλού"

Χιμένεθ: "Ήμασταν αλλού"
Χιμένεθ INTIME SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπεραμύνθηκε των επιλογών του τονίζοντας πως είχε να αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς, όμως στάθηκε και στην κακή εικόνα όσων έπαιξαν.

"Ηταν ένας δύσκολος αγώνας, όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίσω το ματς.

Μέχρι και πριν λίγες ώρες έπρεπε να σκεφτώ αν πρέπει να ρισκάρω με κάποιους παίκτες που χρειάζομαι για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά από την άλλη υπάρχουν 15 μέρες ως τότε", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

"Υπήρχε φόβος για τιμωρίες, τραυματισμούς και φυσικά με υπό αυτές τις συνθήκες δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Το ματς προσφερόταν όμως για συμπεράσματα και έβγαλα αρκετά είναι η αλήθεια.

Η απόσταση που υπήρχε από τον Παναθηναϊκό διατηρήθηκε και είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε για το ξεκίνημα μας στα play off. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κατοχή της μπάλας, ενώ είχαμε και τελειώματα, αλλά όχι το γκολ. Σε άλλα ματς χρειαζόμασταν περισσότερες φάσεις για να βάλουμε γκολ".

Τέλος για τους αγώνες των Play off που έρχονται, τόνισε:

"Όλα τα παιχνίδια στα play off θα είναι σαν τελικοί, συν αυτός του κυπέλλου. και Δεν πρέπει να ξανακάνουμε όμως παιχνίδι σαν το σημερινό αν θέλουμε να έχουμε τύχη

Κατανοώ τη σημερινή εμφάνιση, όμως δεν τη δικαιολογώ. Γνωρίζαμε ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη βαθμολογία των play off. Ήταν ένα ματς που χρειαζόταν ψυχή και ένταση, αλλά όπως φάνηκε είχαμε αλλού το μυαλό μας".




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ