ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με το ίδιο... νόμισμα απαντάει ηForthnetστην ΕΠΟ

Με το ίδιο... νόμισμα απαντάει ηForthnetστην ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Ο "πόλεμος" με τις παροιμίες για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών του Κυπέλλου Ελλάδας την τριετία 2016-19 και το... κεκλεισμένων των θυρών, άνοιγμα των προσφορών!

Ο "πόλεμος" ανάμεσα στηνForthnetκαι την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας την τριετία 2016-19, για τα οποία έχει γίνει πρόκληση ενδιαφέροντος που ολοκληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, συνεχίζεται...

Το συνδρομητικό την Δευτέρα το απόγευμα με ανακοίνωση έκανε λόγο για "δήθεν διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να τηρήσει τα προσχήματα" από την πλευρά της ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία μέσω κύκλων λίγη ώρα αργότερα, υποστήριζε ότι ηForthnetφωνάζει γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στους όρους του διαγωνισμού χρησιμοποιώντας την παροιμία... "Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...".

Η απάντηση από τηνForthnetήρθε την Τρίτη 8/12 το μεσημέρι με το ίδιο νόμισμα, με μία άλλη παροιμία. "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούνε για σχοινί." τόνιζαν κύκλοι του συνδρομητικού που υποστήριζαν ότι "οι πρακτικές που ακολουθούν - και σε αυτόν το διαγωνισμό - είναι μία από τα ίδια, όπως φάνηκε και από την απάντηση της ΕΠΟ στην ερώτηση για το άνοιγμα των προσφορών".

Να σημειωθεί ότι το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει... κεκλεισμένων των Θυρών. Όπως αναφέρεται στους στους όρους του διαγωνισμού, "δεν θα παρευρίσκεται κανένας απ' όλους όσους έχουν νομίμως, κατά ανωτέρω, καταθέσει φακέλους προσφορών" .

Με το ίδιο... νόμισμα απαντάει ηForthnetστην ΕΠΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ