ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ματσάρα στο "Βικελίδης", στο 3-3 Άρης - Αστέρας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ MOTIONTEAM

Ο Άρης βρέθηκε να χάνει με 3-1 από τον Αστέρα στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά βρήκε τα αποθέματα να ισοφαρίσει σε 3-3, σε αγώνα για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου. Ισόβαθμες στην κορυφή του γκρουπ οι δύο ομάδες.

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης" ανάμεσα σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 3-1 στο 72', αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στο 3-3. Συγκάτοικοι στην κορυφή οι δύο ομάδες με 4 βαθμούς. Η υπόθεση - πρόκριση δεν έχει κριθεί. Όλα θα κριθούν την 3η και τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ήταν ο Άρης, ο οποίος στο 12' απείλησε με τον Μπαργκάν. Ο μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικέων έκανε το σουτ αλλά αστόχησε. Στην πρώτη του φάση ο Αστέρας, ωστόσο, σκόραρε. Στο 15' ο Μάσα συνεργάστηκε εξαιρετικά με Τσουκαλά, ο Αργεντινός σούταρε μέσα από την περιοχή, με γυριστό, και σκόραρε (0-1). Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 19' με τον Τζανακάκη, αλλά η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα. Στο 25' ο Μπαργκάν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κοζίτσκι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ MOTIONTEAM

Η χαρά δεν κράτησε για πολύ για τον Άρη, αφού τέσσερα λεπτά μετά οι Αρκάδες έφτασαν σε δεύτερο τέρμα. Στο 29' ο Καλτσάς από δεξιά έκανε σέντρα - σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και ο Ιωννίδης με διπλή προσπάθεια, με κεφαλιά, έγραψε το 1-2. Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες, με τελευταία φάση στο πρώτο μέρος το σουτ του Στανισάβλιεβιτς στο 40' που απομάκρυνε ο Διούδης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν σε δύο αλλαγές έκαστος με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η μία για τον Άρη αναγκαστική, αφού ο Ντούνης φέρεται να έσπασε το δάχτυλο του χεριού του. Οι "κίτρινοι" ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και στο β' μέρος. Στο 52' το δυνατό σουτ του Καπνίδη πέρασε άουτ, καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς. Ο Μιλούνοβιτς προκάλεσε αρκετά προβλήματα από δεξιά στους Αρκάδες, ενώ στο 64' ο Σέρβος σκόραρε με προβολή από κοντά, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος απείλησε για πρώτη φορά στο 65', όταν ο Κώτσιρας έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Διούδη να πέφτει και να διώχνει. Αυτό ήταν προειδοποιητική βολή. Στο 69' ο Δημούτσος έχασε τετ α τετ, αλλά στο 71' ο Διούδης ανέτρεψε τον Μάσα και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Τσιλιανίδης ευστόχησε, σκόραρε πρώτη φορά με τους "κυανοκίτρινους" και έκανε το 1-3.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ MOTIONTEAM

Δεν τα παράτησε ο Άρης. Στο 84' ο Ευαγγέλου έκανε χέρι και ορθώς ο Καραντώνης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Τάτος ευστόχησε από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-3 και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Ευαγγέλου, κατέληξε στα δίχτυα (3-3).

ΣΚΟΡΕΡ: 25' Μπαργκάν, 85'-87' Τάτος/14' Μάσα, 29' Ιωαννίδης, 72' Τσιλιανίδης

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66' Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46' λ. τρ. Παυλίδης), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46' Μιλούνοβιτς).

Αστέρας (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (63' Ιγκόρ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46' Πότσι Τσάβες), Μάσα.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live της αναμέτρησης.

Η βαθμολογία

(5ος όμιλος)

1. Άρης 4 (6-3)

2. Αστέρας Τρίπολης 4 (4-3)

3. Αιγινιακός 3 (1-3)

4. Βέροια 0 (0-2)

Η επόμενη αγωνιστική

Άρης - Βέροια (13/12)

Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης (13/12)

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ