ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μάνταλος: "Το λέγαμε, ερχόμαστε"

Μάνταλος: "Το λέγαμε, ερχόμαστε"
Μάνταλος, ΑΕΚ, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ στο νικηφόρο (2-1) τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, Πέτρος Μάνταλος, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε την κατάκτηση του τροπαίου, υπενθυμίζοντας το "ερχόμαστε".

Ο χαφ της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, που έκανε το 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, είπε μετά την κατάκτηση του τροπαίου στον OTE TV: "Η ομάδα πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Είναι αυτό που έλεγε, το "ερχόμαστε".

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ!

Η ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και έφτασε σε τίτλο. Το αξίζαμε. Κάναμε καλό ματς και πήραμε αυτό που θέλαμε πολύ. Έχει μεγάλη σημασία να βάζεις ένα γκολ, αλλά περισσότερο μετρούν αυτά που ζούμε τώρα".

Μπακάκης: "Για τον κόσμο και τον πρόεδρο"

Ο Μιχάλης Μπακάκης, ανέφερε: "Με του που επιστρέψαμε στη μεγάλη κατηγορία πήραμε τρόπαιο. Είμαστε χαρούμενοι, κάναμε χαρούμε και τον πρόεδρο και τον κόσμο μας που τόσο πολύ ήθελε αυτό το τρόπαιο. Έχουμε μπροστά μας τα playoffs, όπου δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε την πρωτιά και εκεί. Έίχαμε περισσότερο πάθος, περισσότερη δύναμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ