ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ολυμπιακό

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ολυμπιακό

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό και με βάση το άρθρο 29 το οποίο κάνει λόγο για βία κατά αξιωματούχων αγώνα και μπορεί να επισύρει και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Επιπλέον κίνδυνο τιμωρίας που φτάνει μέχρι και την αφαίρεση βαθμών αντιμετωπίζει πλέον ο Ολυμπιακός μετά και την ανακοίνωση της κλήσης του σε απολογίας από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με αυτή ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί και για παράβαση του άρθρου 29 το οποίο κάνει λόγο για βία κατά αξιωματούχων και το οποίο μπορεί να επισύρει ποινή για αφαίρεση βαθμών των "ερυθρολεύκων".

Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν κατά την απολογία του Ολυμπιακού η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20/4) στις 16:00. Πλην του Ολυμπιακού σε απολογία κλήθηκε σε απολογία και ο παρατηρητής του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, Θεμιστοκλής Βαλσάμης.

Επίσης στην σχετική δίωξη υπάρχουν κλήσεις σε απολογία και του Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ για την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι κατά την αυριανή (20-4-2017) συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής (16:00) κλήθηκαν σε απολογία οι παρακάτω:

-Παντελής Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για παράβαση των άρθρων 11 παρ. 2 και 10 παρ. 1 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 1 και 3 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

-ΠΑΕ Παναθηναϊκός για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15 παρ. 2 περ. α΄ του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

-ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράβαση του άρθρου 14  παρ. 1, 2 του άρθρου 15 παρ. 2 περ. α΄ και παρ. 5 περ. ε΄ και άρθρου 29 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ, καθώς  και του άρθρου 2 παρ. 1 περ. α΄, άρθρου 3 παρ. 1 περ. α΄, άρθρου 12 παρ. 5 ( σε συνδυασμό με το άρθρο 26 του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ), άρθρου 37 (σε συνδυασμό με το  άρθρο 2 περ. β΄της προκήρυξης  αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017) και άρθρου 47 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

-ΠΑΕ Ολυμπιακός βάσει των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 2, 6 (περ. α΄, β΄, γ΄), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, κατόπιν άσκησης δίωξης από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).

-Θεμιστοκλής Βαλσάμης, παρατηρητής του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για παράβαση των άρθρων 1, 6, 7 παρ. α΄ και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων  Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου".

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 29

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Επί ποδός το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Να γιατί 'πνίγηκε' η Μάνδρα

Η ομάδα έρευνας, μελέτης και εξερεύνησης "Γεωμυθική" έδειξε με τέσσερις κινήσεις, τι έγινε στη Μάνδρα. Κατέληξε στο "οι επιλογές μας σκοτώνουν. Ας κάνουμε τις σωστές"

Όταν τα ρολά θέλουν να κατέβουν: Η ιστορία του Ανδρέα Γιαννιώτη

Ένα παρατεταμένο αγροτικό, ένα συγκλονιστικό ρεκόρ και η χρονιά που τον έκανε Ατρόμητο. Bonus, μια ιστορία από τον Γιόζεφ Βάντσικ.

Ο εξωγήινοι ίσως είναι δίπλα μας: Ανακαλύφθηκε κοντινός πλανήτης που μπορεί να υποστηρίξει ζωή

Συγκρατήστε το όνομα Ross 128 b. Ο συγκεκριμένος εξωπλανήτης ανακαλύφθηκε πρόσφατα και συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες να φιλοξενεί ζωή κοντά στο ηλιακό μας σύστημα

Ο σκηνοθέτης του 'Σπιρτόκουτου' δεν μεγάλωσε με βρισίδι

Ο κινηματογραφιστής που ζει για τις 'ψηλές θερμοκρασίες' στα έργα του δεν περίμενε ότι το πρώτο του θεατρικό θα είχε τέτοια επιτυχία.

ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

46χρονος πατέρας δύο παιδιών ανάμεσα στα θύματα

Συγκινεί ο αποχαιρετισμός των αποφοίτων ΣΜΥ στον απόστρατο που έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24