ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-0 (Διεκόπη)

Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-0 (Διεκόπη)
INTIME SPORTS

Διεκόπη η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στο 15ο λεπτό λόγω καρέκλας που δέχθηκε ο α' βοηθός Γουργιώτης από την πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού Αστέρα. Πρόκριση στα χαρτιά για τον ΠΑΟΚ

Οι ανεγκέφαλοι για ακόμη μια φορά κατάφεραν να γίνουν πρωταγωνιστές σε ένα ματς Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο θα έπρεπε να είναι γιορτή, όταν μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας (σ.σ. Εθνικός Αστέρας), υποδέχεται μια ομάδα της Super Leagυe (σ.σ. ΠΑΟΚ).

Το συγκεκριμένο ματς λοιπόν της 4ης φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, ξεκίνησε κανονικά στις 16.00, ωστόσο διεκόπη οριστικά μετά από 15 λεπτά (δεν υπήρχε σκορ στο ματς), λόγω καρέκλας που δέχθηκε ο α' βοηθός διαιτητή Γουργιώτης από την πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού Αστέρα!

Αμέσως ο διαιτητής του αγώνα, Βοσκάκης (Ρεθύμνου), κάλεσε τους βοηθούς του στην σέντρα του γηπέδου, τον 4ο διαιτητή Παπαπέτρου (Αθηνών) και τους αρχηγούς των ομάδων και μετά από διαβουλεύσεις αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς ο α' βοηθός Γουργιώτης δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα που εξέτασε τον α' βοηθό Γουργιώτη, η καρέκλα έσκισε ένα μυ της ωμοπλάτης του (θλαστικό τραύμα 12 εκατοστών) και μεταφέρθηκε για νέες εξετάσεις στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσε να σηκώσει το χέρι του.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο διαιτητής Βοσκάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα, αναφέροντας πως η διακοπή έγινε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας (σ.σ. Εθνικός Αστέρας) και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με 3-0 στα χαρτιά.

Από την πλευρά του ο Εθνικός Αστέρας που θα κληθεί σε απολογία, κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, δηλαδή αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League και με τιμωρία της έδρας του (κεκλεισμένων των θυρών) από 2 έως 4 αγώνες.

Γήπεδο: Δημοτικό Καισαριανής

Διαιτητής/Βοηθοί: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Μπιτσίδη (Θράκης)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)/ Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Εθνικός Αστέρας (Δημητρίου): Γκούσεφ, Καρατζάς, Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος,Φατιόν,Νάστος, Μαστρογιάννης,Καούνος, Σκαρτσίλας.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Έτο, Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Κίτρινη κάρτα: Αθανασιάδης (14', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: -

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ