ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS

Με γκολ των Φυτανίδη και Μπρίτο ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό και στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Δοκάρι ο Παναιτωλικός με τον Νταλμά.

Με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αφήνοντας εκτός τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στην ρεβάνς της Γ' φάσης πήρε τη νίκη-πρόκριση με τα γκολ που σημείωσαν οι Φυτανίδης και Μπρίτο.

Στην προημιτελική φάση η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο πρώτο του ματς νίκησε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναιτωλικός ήταν λίγο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας τέσσερις τελικές έναντι δύο του Ατρομήτου, αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και με δύο γκολ πήρε τη νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου και το εισιτήριο για την 4η φάση. Ο Παναιτωλικός ήταν και άτυχος καθώς είχε δοκάρι με τον Νταλμά.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορίνθου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (81' Παπουτσογιαννόπουλος), Φάμπιο, Μπάλλας, Μπρίτο (81' Ουμπίδες), Πίτου Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι (73' Δημούτσος).

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Γοδόι, Μπακάκης (61' Κουτρουμάνος), Πασσάς (39' Σφιακιανάκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά Μπόγιοβιτς (57' Μπούντιμιρ).

Κίτρινες κάρτες: Φάμπιο (67', Ατρόμητος)

Γκολ: Φυτανίδης (50', Ατρόμητος), Μπρίτο (80', Ατρόμητος)

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά με τις ομάδες να ανεβάζουν την απόδοσή τους μετά το 15'. Στο 17' ο Φάμπιο δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου.

Δύο λεπτά αργότερα (19') ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει με τον Μπόγιοβιτς να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και τον Λαζαρίδη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 31' ο Παναιτωλικός είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Μπακάκη να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Σηφάκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πάλι ο Παναιτωλικός έγινε απειλητικός, όταν ο Μπακάκης δοκίμασε το συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

Στο 42' από σέντρα του Γιαννούλη, ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να μην βρίσκει τον στόχο.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να είχε πιο πολλές ευκαιρίες για ένα γκολ.

"Καθάρισε" ο Φυτανίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50' κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να "κλειδώσει" την πρόκριση.

Ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Στεφανάκου για το 1-0.

Στο 56' Ο Μπόγιοβιτς δοκίμασε ένα σουτ για τον Παναιτωλικό το οποίο ήταν άστοχο, ενώ την ίδια τύχη είχε η μπάλα και στο σουτ του Φάμοιο στο 64'.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS

Στο 74' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νταλμά έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Τρία λεπτά αργότερα (77') ο Γεωργίου ήταν αυτός που δοκίμασε το σουτ με τον Στεφανάκο να διώχνει σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα όμως ο Μπρίτο ήταν πιο εύστοχος. Στο 80' ο Βραζιλιάνος έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον Ατρόμητο που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ