ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αστέρας Μαγούλας - Λεβαδειακός 2-1

Αστέρας Μαγούλας - Λεβαδειακός 2-1
INTIME SPORTS

Μικρό προβάδισμα για πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέκτησε ο Αστέρας Μαγούλας, που επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1. Μείωσαν με τον Μάρτινς οι φιλοξενούμενοι.

Εξαιρετικά στάθηκε ο Αστέρας Μαγούλας απέναντι στο Λεβαδειακό, φτάνοντας σε μία σημαντική νίκη με 2-1, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Μαγούλας προηγήθηκε νωρίς με τον Έβερετ, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με πέναλτι του Πινέιρο.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τον Ροζέριο Μάριτνς να πετύχουν το γκολ, που τους δίνει αυξημένες πιθανότητες εν όψει του επαναληπτικού στη Λιβαδειά (30/10, 15:30).

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Μαγούλας

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Κάμπαξης

Βοηθοί: Καμπούρης, Τζαφόλιας

Αστέρας Μαγούλας (Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Έβερετ, Κάστρο, Γκόγκας (69' Δημητριάδης), Στρατομήτρος, Νόνης, Ντιέγκο, Καπουράνης (80' Ιατρού), Πινέιρο (78' Σαμαρόπουλος)

Λεβαδειακός (Λεμονής): Πζιρόβσκι, Νικολακάκης, Ιωαννίδης (46' Λυκογιάννης), Πετράτσι, Μάρτινς, Μπούστο (78' Μαχαίρας), Κονέ, Μανόλο, Σανγκουινέτι, Βασιλείου, Γιάντσης (46' Ορτέγα)

Γκολ: 2' Έβερετ, 48' πέν. Πινέιρο / 67' Μάρτινς

Κίτρινες κάρτες:

Ο αγώνας

Μόλις στο 2ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν οι γηπεδούχοι, όταν ο Κάστρο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Έβερετ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Πζιρόβσκι για το 1-0. Από εκεί και πέρα, μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, καμία άλλη σημαντική στιγμή δεν σημειώθηκε μπροστά από τις δύο εστίες, αφού οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν σημαντικό πρόβλημα στην ανάπτυξή τους.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Μαγούλας να βρίσκει και πάλι δίχτυα. Ο Νικολακάκης ανέτρεψε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και σωστά ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Πινέιρο, που δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 2-0 στο 48'.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Σανγκουινέτι σημάδεψε σωστά με το κεφάλι, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς ο Ιταλός καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Η ομάδα της Λιβαδειάς προσπαθούσε να πιέσει για να μειώσει το σκορ, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει το καλά στημένο κέντρο του Αστέρα.

Τελικά, όμως, το γκολ ήρθε στο 67' για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, με τον Ροζέριο Μάρτινς να δοκιμάζει ένα σουτ μέσα από την περιοχή και να νικά τον Κασμερίδη, παρά την προσπάθεια του τελευταίου να διώξει την μπάλα προτού περάσει τη γραμμή της εστίας του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθών Δημητριάδης έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει και πάλι το προβάδισμα του Αστέρα, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Πζιρόβσκι πλάσαρε αδύναμα, με συνέπεια ο Πολωνός τερματοφύλακας να μπλοκάρει την μπάλα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ