Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ζαντριάς: "Προτεραιότητά μου να μείνω στον ΑΟ Χανιά"

Ζαντριάς: "Προτεραιότητά μου να μείνω στον ΑΟ Χανιά"
INTIME SPORTS

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου των Χανίων στην Football League, ο Βασίλης Ζαντριάς μίλησε για τον στόχο της ομάδας που επιτεύχθηκε και για το μέλλον του τονίζοντας πως έχει προτεραιότητα ο ΑΟΧ

Η φετινή σεζόν για την ομάδα των Χανίων ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς ο σύλλογος της Κρήτης κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Football League.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των "κυανόλευκων" στον δεύτερο γύρο ο Βασίλης Ζαντριάς μίλησε στο Sport24.gr για την παρουσία της ομάδας στην κατηγορία, για την δική του απόδοση, αλλά και το μέλλον του τονίζοντας πως ο ΑΟΧ έχει γι αυτόν προτεραιότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24.gr ο Βασίλης Ζαντριάς:

Για την φετινή πορεία των Χανίων: " Ήταν αυτό που θέλαμε. Πετύχαμε τον στόχο και αυτό είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Μόνο που ανεβήκαμε στην Football League αυτό λέει πολλά".

Για την δική του απόδοση: " Πιστεύω θα μπορούσαν να δώσω και άλλα στην ομάδα, καθώς δεν είχα κάνει προετοιμασία, ήρθα στα Χανιά τον Ιανουάριο και ήθελα χρόνο να προσαρμοστώ. Στα τελευταία παιχνίδια που ξύπνησα βοήθησα και εγώ την ομάδα".

Για το κλίμα στην ομάδα: " Το κλίμα στον σύλλογο είναι εξαιρετικό γι αυτό τα καταφέραμε. Όλοι στα Χανιά είναι χαρούμενοι".

Για την πιο δύσκολη στιγμή στην χρονιά: " Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η ήττα από τον Αστέρα Μαγούλας. Η ψυχολογία μας ήταν κακή, αλλά με πίστη καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το μέλλον του: " Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα η οποία έχει και τον πρώτο λόγο. Άλλωστε προτεραιότητα μου είναι να μείνω στα Χανιά".

Για το αν μπορεί να σταθεί ο ΑΟΧ στην Football League: " Σίγουρα θα μπορεί να σταθεί η ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία και ειδικά αν μπουν και άλλα άτομα στον σύλλογο να βοηθήσουν οικονομικά. Την αγαπάνε την ομάδα στην πόλη".

Για τους προσωπικούς τους στόχους: " Να φτάσω σε επίπεδο Super League και να καταφέρω να καθιερωθώ. Αλλά αυτό θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν βιάζομαι".

Για το που αφιερώνει την άνοδο στην Football League: " Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητής μου Μουράτ Σεροπιάν που πίστεψε σε μένα, τον κ. Δημήτρη Βιριράκη από την διοίκηση και τον κόσμο των Χανίων,

Την άνοδο την αφιερώνω σε όλους τους συμπαίκτες μου το προπονητικό τιμ, τον κόσμο και την οικογένειά μου".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ