Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στη Football League ο Πανελευσινιακός

Στη Football League ο Πανελευσινιακός
Πανελευσινιακός INTIME SPORTS

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Πανελευσινιακός, που νίκησε 2-0 στην Τρίπολη τον Πανελευσινιακό και εξασφάλισε την άνοδο στη Football League της νέας σεζόν.

Μετά τον Κισσαμικό, ήταν η σειρά του Πανελευσινιακού να εξασφαλίσει άνοδο στη Football League. Οι ''σταχυοφόροι'' επικράτησαν με 2-0 του Παναρκαδικού στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, και ανεβαίνει κατηγορία.

Το 0-1 έκανε στο 45'+1' ο Μπουσινάκης, ενώ στο 56' ο Κουσκουνάς έγραψε το 0-2. Ο Πανελευσινιακός έφτασε τους 62 βαθμούς, ενώ ο Παναργειακός που νίκησε 1-0 τον Αιολικό στο Άργος είναι στους 57. Την επόμενη αγωνιστική όμως η Ελευσίνα παίρνει τρίποντο στα χαρτιά, αφού η Κύμη έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καλαντζής):Μανέλης, Αρώνης (89' Πετρόπουλος), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης (61' Μπίσσιας), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας (69' Πότια), Καδάς, Κώτσιρας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ψιμουλάκης):Πουρής, Παπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μαρής (76' Έβερετ), Νικολάου, Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Δεινόπαπας (60' Κωνσταντινίδης), Μπουσυνάκης (46' Τσίγκρος).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ