Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα-σοκ για Πανσερραϊκό

Ήττα-σοκ για Πανσερραϊκό
Πανσερραϊκός INTIME SPORTS

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής υπέστη ο Πανσερραϊκός. Τα ''λιοντάρια'' έχασαν με 2-0 από τον Άρη Ακροποτάμου. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Βύζας νίκησε εκτός έδρας τον Μανδραϊκό.

Γκέλα για τον Πανσερραϊκό στο περιθώριο της 8ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Οι Σερραίοι γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον Άρη Ακροποτάμου, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Αποστολίδης (81') και Μονιός (90'+3'), έστω κόντρα στη ροή του αγώνα.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει το δικαίωμα σε Καβάλα και Άρη να προσπεράσουν τα ''λιοντάρια'', αν επικρατήσουν των Καμπανιακού και Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, αντίστοιχα.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (29/11), ο Βύζας Μεγάρων νίκησε 1-0 μακριά από την έδρα του τον Μανδραϊκό. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 76’ ο Σελμανάι, με πλασέ από κοντά, μετά από φάουλ του Στρατάκη που βρήκε στο δοκάρι.

Ήττα-σοκ για Πανσερραϊκό
Βύζας INTIME SPORTS

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

AΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Σκονίδης (70' Μονιός), Τσέπα, Σεφερίδης, Προβατίδης, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (89' Θεοδωρίδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπονέρης (63' Πλιάγκας), Τσιμίκας (66' Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής (80' Γκόγκας)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Βαμβακούλας): Παλιγγίνης, Μπινιχάκης, Νιφαδόπουλος (68’ Λάλας), Φερεντίνος, Κρητικός, Μιχάλαρης, Μανασίδης (76’ Ασημάκης), Αμπντουραχμάνι (64’ Σάμαρης), Ζαγκλής, Πέντας, Μποδώνιας

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Δαμιανόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Αλεβίζος (60’ Βλάχος), Μητρόπουλος (88’ Βέσκος), Στρατάκης, Σελμανάι (85’ Κολιόπουλος)

Πατήστε ΕΔΩκαι δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες και στους 4 ομίλους

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ