FOOTBALL LEAGUE

Βέροια-Ιωνικός 2-1

Βέροια-Ιωνικός 2-1
INTIME SPORTS

Με γκολ των Βεργώνη και Σαϊτιώτη η Βέροια επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League και έφτασε στους 37 βαθμούς. Παρέμεινε στις θέσεις των πλέϊ άουτ ο Ιωνικός με 30 βαθμούς

Μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Βέροια. Η "βασίλισσα του βορρά" με γκολ των Βεργώνη και Σαϊτιώτη επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού και έφτασε έτσι στους 37 βαθμούς, μετά από 28 αγωνιστικές.

Από την άλλη ο Ιωνικός ο οποίος είχε δοκάρι με τον Δελήμπαση, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τομάς, δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε με 30 βαθμούς στις θέσεις που οδηγούν στα πλέϊ άουτ.

Η ομάδα της Βέροιας, μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Βεργώνη. Ο Ιωνικός στην συνέχεια ισορρόπησε την αναμέτρηση και στο 10' είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Δελήμπαση.

Η ομάδα της Νεάπολης στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία γυριστή κεφαλιά του Τομάς στο 61', μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ωστόσο η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 77' ο Σαϊτιώτης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την "βασίλισσα του βορρά".

Βέροια-Ιωνικός 2-1

(5' Βεργώνης, 77' Σαϊτιώτης - 61' Τομάς)

Ο Ιωνικός στο 10ο λεπτό είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Δελήμπαση

Ο διαιτητής του αγώνα Κομίνης (Θεσπρωτίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Mπαργκάν, Αουρέλιο, Καλί, Τομάς και Χατζή.

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Καπίας, Τσιάτσιος (69' Καλογέρης), Βεργώνης, Καλτσάς (69' Μιχαλόπουλος), Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Μπαργκάν (25' λ.τρ. Διαμαντόπουλος).

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Χατζής, Λαπρόπουλος, Ανυφαντάκης, Καπράνας (54' Χατζηγιαννακός), Δελήμπασης, Μανιάτης (80' λ.τρ. Μιχαήλ), Πασάς, Βλάχος, Κυπριανού (37' Άλβες), Τομάς.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ