FOOTBALL LEAGUE

Νέα αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος

Νέα αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος
INTIME SPORTS

Νέα αναβολή πήρε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (18/9) μετά την συνάντηση Super League, ΟΠΑΠ και NOVA με φόντο την αναδιάρθρωση

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη (18/9) κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, πήρε νέα αναβολή μετά την συνάντηση που είχαν την Δευτέρα (17/9) Super League, ΟΠΑΠ και NOVA με φόντο την αναδιάρθρωση.

Η συμφωνία των τριών τελευταίων είναι απαιτούμενο ώστε η Super League να κάνει δεκτό το αίτημα της Football League να ανέβουν του χρόνου τέσσερις ομάδες και να πέσουν δύο και να ανοίξει ο δρόμος για την τοποθέτηση του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Από τη συνάντηση που έγινε με τον ΟΠΑΠ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη φαίνεται πως οι τρεις πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για τριετή σύμβαση χορηγίας με τη Super League και τριετή σύμβαση για διαφήμιση του ΟΠΑΠ στις φανέλες των ομάδων.

Η Super League που παίρνει τώρα 8.5 εκ. ευρώ ετησίως από τον ΟΠΑΠ αξιώνει στη νέα σύμβαση το ποσό να φτάσει τα 15 εκ. ευρώ ώστε να καλυφθούν και τα χρήματα των δύο πρόσθετων ομάδων στην κατηγορία από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα οποία δεν καλύπτει το συνδρομητικό κανάλι.

Όσον αφορά τη NOVA είναι σύμφωνη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αλλά βάζει ως προϋπόθεση και την διατήρηση των play off, κάτι που σημαίνει ότι για να βγει το πρόγραμμα θα γίνονται αγωνιστικές και τις Τετάρτες.

Πάντως, τίποτα από τα παραπάνω δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και για τον λόγο αυτό θα υπάρξει νέα συνάντηση την Τρίτη (18/9).

Έτσι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League πήρε νέα αναβολή και εκτός απροόπτου θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (20/9)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ