FOOTBALL LEAGUE

Περιμένουν τις τελικές αποφάσεις

Περιμένουν τις τελικές αποφάσεις
INTIME SPORTS

Στην διοργανώτρια αρχή της Football League και Football League 2, περιμένουν τις τελικές αποφάσεις προκειμένου να συνεδριάσει πιθανότατα την Παρασκευή ή την Δευτέρα το Δ.Σ. για την επικύρωση της βαθμολογίας και την κλήρωση των αγώνων πλέϊ οφ

Τις τελικές αποφάσεις περιμένουν στην Football League και Football League 2, προκειμένου να συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή.

Αυτό πιθανότατα θα γίνει την Παρασκευή και έτσι θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες τουλάχιστον για τις 1-9 και παράλληλα να γίνει η κλήρωση των αγώνων των πλέϊ οφ.

Εάν η επικύρωση της βαθμολογίας των πλέϊ οφ της Football League, γίνει τελικά την Παρασκευή, τότε δεν αποκλείεται οι αγώνες να ξεκινήσουν την επόμενη Τετάρτη (8/6), εάν όμως γίνει από Δευτέρα τότε οι αγώνες πιθανότατα θα αρχίσουν την Κυριακή (12/6).

Αντίθετα για τα πλέϊ άουτ και την επικύρωση των θέσεων 10-18, τα πάντα είναι ανοιχτά ακόμη, καθώς εκκρεμούν αρκετές αποφάσεις.

Την Τετάρτη (1/6) έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της ένστασης του Ιωνικού κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ την Πέμπτη (2/6) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής για την υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες του Ιωνικού και του Εθνικού.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ