FOOTBALL LEAGUE

Παίκτης του Πλατανιά ο Δέντσας

Παίκτης του Πλατανιά ο Δέντσας
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Δέντσας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πλατανιά. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων

Με την φανέλα του Πλατανιά θα αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5 χρόνο ο Τάσος Δέντσας, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των Χανίων. Μάλιστα ο έμπειρος μέσος συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων.

" Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Δέντσα. Ο 30χρονος (19-3-82) αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο", ανέφερε η ανακοίνωση.

Όσον αφορά τον αγώνα της Τετάρτης (4/1) με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 9η αγωνιστική της Football League, ο Τίμος Καβακάς συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 παίκτες και μαζί είναι οι νέοι Μαραγκός, Δέντσας και Πάγκαλος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Λαζαρίδη, Παπαδόπουλο, Θεοδωρέλη, Τζανή, Ραπτάκη, Παληγεώργο, Κουρτεσιώτη, Μαραγκό, Μανουσάκη, Δέντσα, Παπαζούδη, Τσοντάκη, Τσεσμελή, Μαρτσάκη, Πάγκαλο, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Δράμι, Μαραγκουδάκη και Δρακάκη.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ