FOOTBALL LEAGUE

Ξεκίνησε με φιλοδοξίες ο Πανηλειακός

Ξεκίνησε με φιλοδοξίες ο Πανηλειακός

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/8) με όνειρα και φιλοδοξίες ενόψει της Football League η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανηλειακού παρουσία 500 φιλάθλων της ομάδας.

Παρουσία 500 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε το απόγεμα της Τρίτης (13/8) η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανηλειακού ενόψει της Football League.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Χριστόπουλος, που ήταν στο γήπεδο μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Γιώργο Γκάμαρη, Κώστα Μπαρλή, Γιάννη Γεωργουλόπουλο και Θεόδωρο Ρήγα.

Προηγήθηκε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πύργου, σεβασμιότατο Αναστάσιο, που έδωσε και αυτός τις δικές του ευχές για υγεία, προκοπή και ευημερία.

Το παρών στην πρεμιέρα του Πανηλειακού έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Πύργου και υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου, μαζί με τον συνεργάτη του Λευτέρη Βελέντζα ξεκίνησαν την προετοιμασία της ομάδας και καθημερινά θα ανεβάζουν ρυθμούς.

Οι παίκτες του Πανηλειακού θα παραμείνουν στην βάση τους μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα δουλέψουν όλο αυτό το διάστημα, ενώ από την Δευτέρα θα βρεθούν στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνουν για μία εβδομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας,

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ