FOOTBALL LEAGUE

Καταιγιστική η Σπάρτη, ισόπαλοι Αγροτικός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Καταιγιστική η Σπάρτη, ισόπαλοι Αγροτικός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Σπάρτη

Η Σπάρτη συνέτριψε με 6-1 τον Πανελευσινιακό σε φιλικό παιχνίδι στη Λακωνία. Ο Αιγινιακός επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, ισοπαλίες (1-1) στα Αναγέννηση Καρδίτσας - Σκερντεμπέου και Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Παραλιμνίου.

Ημέρα φιλικών αγώνων ήταν το Σάββατο (13/8) για τις ομάδες της Football League. Εκτός από Τρίκαλα, Πανθρακικό και Λαμία που έπαιξαν με ομάδες της Super League, αγώνες είχαν και οι ΟΦΗ - Κισσαμικός, Αγροτικός Αστέρας, Σπάρτη-Πανελευσινιακός, Αιγινιακός-Απόλλων Σμύρνης και Αναγέννηση Καρδίτσας. Δείτε πώς κύλησαν τα παιχνίδια αυτά.

ΑΕ Σπάρτη-Πανελευσινιακός 6-1

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Σπάρτης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (13/8) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Επιβλήθηκε του Πανελευσινιακού με 6-1 και έδειξε αρκετά θετικά δείγματά γραφής ενώ ανά διαστήματα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στη Football League. Το σκορ άνοιξε στην πρώτη φάση που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 5’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου, ο Ηλιόπουλος από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεργιώτη.

Στο 14′ ο νεαποκτηθής Αρσενίεβιτς με πολύ ωραία κίνηση από αριστερά και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Σέρβος βρήκε ιδανικά τον Ηλιόπουλο και ο τελευταίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 26′ ο Αρσενίεβιτς αφού έκλεψε τη μπάλα, σέντραρε από δεξιά και ο Αναστασάκος με κεφαλιά έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας ο Πανελευσινιακός κατάφερε να μειώσει με τον Ναούμ αλλά στη συνέχεια η ΑΕ Σπάρτη πήρε ξανά τα σκυτάλη. Στο 86’ ο Βελλίνης με κεφαλιά έκανε το 5-1 και στις καθυστερήσεις ο Αναστασόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

AE ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κορτέσης, Ντάβαρης, Χαρίτος, Παναγιώτου, Κοντοές, Αναστασόπουλος, Bασιλείου, Ελευθεριάδης, Βελλίνης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Στεργιώτης, Κασνέτσης, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σταματάκης, Πλαβούκος, Δημόπουλος, Ρόκας, Ταμπάκης, Ίβιτς, Ζέλιος.

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Παραλιμνίου 1-1

Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου έπαιξε στην έδρα του ο Αγροτικός Αστέρας. Το γκολ για την ομάδα του Ευόσμου σημείωσε στο 75ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκέσιος. Από εκεί και πέρα υπήρξε και μία ευκαιρία, η οποία προήλθε από χτύπημα φάουλ του Φελίπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, η ομάδα του Ευόσμου ανέβασε την απόδοσή της. Ο Απόλλων είχε προηγηθεί στο 35ο λεπτό.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Κουκόλης, Βαφέας, Καραμπάς, Ουνγιαλίδης, Ντουνιάς, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης, Δεινόπαπας, Πάλλας, Φελίπε. Αγωνίστηκαν και οι: Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκέκας, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πουγαρίδης, Κάμπας

Αιγινιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Νικηφόρο το φιλικό του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο «Ιωάννης Παραλυκίδης» του Αιγινίου. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας επικράτησε 1-0, με γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Λιόλιος στο 30'. Ο τεχνικός των νικητών, Περικλής Αμανατίδης, χρησιμοποίησε τον Ιγκόρ Γέλιτς. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, είχε καλύτερη εικόνα και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 85', όταν ο Γκούφας σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Γιαζιτζόγλου, Παστανίδης, Ζούρκος, Λιόλιος, Πατράλης, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Γκούρτσας. Επαιξαν και οι: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης Σ., Τοπαλίδης Μ., Κωστίκος, Ίντος, Ραντέλοφ, Γέλιτς, Σερί, Καρακώστας, Φασίδης, Παντεκίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης (46’ Γεωργακόπουλος), Πάνος , Βαλεριάνος (46’ Ρουμπουλάκου), Ντάσιος, Δεληζήσης (85’ Αλιατίδης), Κονέ (85’ Καλλέργης), Πουρτουλίδης (60’ Τσιάρας), Ρομάνο, Κάσσος (74’ Γκούφας), Αλμπάνης (46’ Σιαρτραβάνης), Διαμαντόπουλος (46’ Στεργίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας - Σκερντεμπέου 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το διεθνές φιλικό για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί υποδέχτηκαν την Σκεντερμπέου, με την οποία έμειναν στο 1-1, παρουσία περίπου 500 θεατών. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήρθε στο 29'. Ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή των Αλβανών, έδωσε στον αμαρκάριστο Τζέκο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 38' ο Τσιλούλης είχε δοκάρι. Ενώ ήταν με πλάτη στο τέρμα, γύρισε το σώμα του και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι! Η Σκεντερμπέου ισοφάρισε στο 54'. Ο Φουκούι βγήκε από πλάγια θέση τετ α τετ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πρίφτη κάνοντας το 1-1. Ήταν μια θετική εμφάνιση αυτή για τους «κιτρινόμαυρους», απέναντι σε έναν ισχυρό για τα δεδομένα τους αντίπαλο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος):Κουτσόπουλος (46’ Πρίφτης), Δημόπουλος, Τσόπελας (58’ Καραγιάννης), Καλιβωκάς (49’ Ελ Σαγιάντ), Κισκαμπάνης, Μπιτέλης (86’ Τζέλλος), Φέτσης (48’ Ντιάτα), Σάμουελ Ντάνκουα (66’ Μυριώτης), Τζέκος (55’ Υφαντής), Μπλέντι (73’ Τζάνης), Τσιλούλης (63’ Βουκομάνοβιτς).

Σκεντερμπέου (Αντρέα Αγκοστινέλι):Σέχι, Ιντριζόλι, Ραντάι, Οσμάνι, Γκαβαζάκι, Λίλαϊ, Μαλάι, Φουκούι, Λατίφι, Τζούνιορ Σέρτζιο, Σαλίχι. Αγωνίστηκαν και οι: Λαπόνι, Μουσταφά, Γιασανίκ, Ζέκα, Πλακού, Τζέιμς, Λούλαϊ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ