ΑΕΛ

Ήττα με 2-1 και προβληματισμός για την ΑΕΛ

Ήττα με 2-1 και προβληματισμός για την ΑΕΛ

Τα Τρίκαλα κέρδισαν 2-1 την ΑΕΛ στην Λάρισα στο τελευταίο φιλικό ενόψει της πρεμιέρας της Super League με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να προβληματίζει με την εικόνα της.

Με ήττα 2-1 ολοκλήρωσε τα φιλικά της η ΑΕΛ, αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, και μάλιστα οι "βυσσινί" προβλημάτισαν στο φιλικό με τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έδειξε κακό πρόσωπο και σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά τις επόμενες μέρες ώστε να βελτιωθεί αμυντικά και επιθετικά.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε από την ΑΕΛ με τον Ντέλετιτς από δεξιά να σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Αντρέα Λαμπρόπουλο που εκτός περιοχής έπιασε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι στο 16' είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους όταν ο Μίγκας σέντραρε με τον Κουσκουνά να κερδίζει στον αέρα τον Γιοβάνοβιτς, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ στο 19' με τον Ρέντζα να σεντράρει από δεξιά, ο Μαρουκάκης έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Μια ακόμα καλή στιγμή για τους "βυσσινί" χάθηκε στο 36' όταν και πάλι ο Ρέντζας έβγαλε την σέντρα, όμως ο Μαρουκάκης στην κίνηση δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία, αστοχώντας.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ στο 41΄όταν ο Κουσκουνάς από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μίγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 52′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λαμπρόπουλος σε ανατροπή του Ντέλετιτς.

Παρά το 1-1 όμως τα Τρίκαλα ήταν αυτά που απείλησαν ξανά στο 61' με τον Μίγκα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Ματίας Ντεγκρά να δείχνει σε ετοιμότητα και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 79' με τον Δημήτρη Χασομέρη που έγραψε το τελικό 2-1.

ΑΕΛ: Καβουσάκης (46' Ντεγκρά), Ρέντζας (56' Ναβάρο), Μονιάκης, Φάρκας (58' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (59' Δαμιανάκης), Ουρτάδο (62' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Λαμπρόπουλος (71' Χοτζάλι), Ντέλετιτς, Βαρέλα (71' Κοντόρ), Μαρουκάκης (56' Ναζλίδης)

ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος(68’ Σιδεράκης), Νικολακάκης(67’ Λαμπάκης), Νιάρος (55’ Β. Γκόλιας), Μουμίν, Βέρτζος(89′ Σαρακατσάνος), Ριζογιάννης, Μίγκας(69’ Ράσιτς), Στογιάνοβιτς(46’ Χασομέρης), Κουσκουνάς(46’ Γιαννιτσάνης), Σερζίνιο(63’ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκάρα(63’ Δουκάκης).

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ