ΟΦΗ

Δεν τέλειωσε... ποτέ το ΟΦΗ - Κισσαμικός

Δεν τέλειωσε... ποτέ το ΟΦΗ - Κισσαμικός
ΟΦΗ, Κισσαμικός, Νάστος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό δεν ολοκληρώθηκε... ποτέ. Ο διαιτητής Φουκάκης το "σφύριξε" στο 85' (1-1), λόγω των διαμαρτυριών των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας προς τον βοηθό Κουράκη, επειδή δεν υπέδειξε οφσάιντ στο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε στο Γεντί Κουλέ τον Κισσαμικό, σε φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο. Το ματς δεν έληξε με ομαλό τρόπο, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό Κουράκη, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να καταλογιστεί οφσάιντ στο γκολ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, στο 81' ο Βλάχος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από πάσα του Μάντζη και σκόραρε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και ο διαιτητής Φουκάκης αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη στο 85'! Ο ΟΦΗ είχε ανοίξει το σκορ στο 45' με αυτογκόλ του Σταθάκη, έπειτα από ωραία ενέργεια του νεοαποκτηθέντα Μιλοσάβλιεφ.

Tο φιλικό παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλαθλοι της ομάδας στο Γεντί Κουλέ. Θετικό ντεμπούτο έκανε ο Ράντι, ο οποίος είχε συμμετοχή στο γκολ του ΟΦΗ. Τραυματίες αποχώρησαν οι Μίκιτς και Χίσι για τους Ηρακλειώτες. Ο πρώτος με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον αστράγαλο (διάστρεμμα) και ο δεύτερος στον αστράγαλο.

ΟΦΗ: Δάφκος, Μίκιτς (40' λ.τ. Μπολάκης), Βαλλιάνος, Οστοιτς, Κώτσιος, Νάστος, Κιάσσος, Ράντι, Μάνος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος(70' Χίσι, 76' λ.τ. Τουγλής), Μπουρσέλης, Χαντί (70' Φουκαράκης), Μακρίδης, Μιλοσάβλιεφ (70' Βρεττός), Ογκμποε.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παγώνης, Κουρέλας, Ραπτάκης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Σεληνιωτάκης, Θεος, Μίλιτς, Κίκε Σένο, Τιάγκο Σίλβα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Λαζαρίδης (60' Γκέκας), Τσερκέζος, Ραπτάκης, Τσοντάκης, Σεληνιωτάκης, Θέος (78' Φιντικάκης), Παντελάκης, Πέεφ, Αντωνιάδης, Βλάχος, Μάντζης.

Διαιτητές: Φουκάκης, Κουράκης, Νικολακάκης.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ